Saddam henges

Min Mening er motstander av dødsstraff - uansett forbrytelse, men jeg mener likevel at norske medier burde vist hele hengingen av Saddam Hussein og ikke en redigert versjon. Norske medier har ikke gjort det (som jeg har sett ihvertfall) så derfor viser jeg hele hengingen her.

Det er 18 års grense på YouTube for å se denne filmen:

Åja, og et godt nytt år til dere alle ;o)

Kommentarer:
Postet av: Megameow

Oj, den hadde jeg ikke sett før, hadde bare hørt rykter om at den eksisterte der ute i internett land et sted. Litt spennende, selv om det var litt tvilsom kvalitet. Var vel ikke tatt opp med verdens mest sofistikerte produkt, tenker. jeg

01.01.2007 @ 19:01
URL: http://www.enjoydiary.com/Megameow
Postet av: Øyvind, Mechelen

"jeg mener likevel at norske medier burde vist hele hengingen av Saddam Hussein og ikke en redigert versjon"Greit nok. Men hvorfor det?

01.01.2007 @ 19:15
URL: http://www.oyvindstrommen.be
Postet av: Guro

Heng mæ på Øyvind, korfor??

01.01.2007 @ 20:02
URL: http://guros.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Fordi Saddams henging er en svært viktig nyhet og hendelse.Nå fikk vi jo vite at han var hengt uten disse bildene også, men jeg mener mediene bør vise folk hvordan virkeligheten er ikke bare rapportere fra den med en alvorlig besserwiser-mine som forteller deg at: vi har sett filmen, men viser den ikke...

01.01.2007 @ 20:31
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

"vi har sett filmen, men viser den ikke"... virkeligheten skulle det stå - "vi har sett virkeligheten, men viser den ikke"

01.01.2007 @ 20:32
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Audun

Jeg er imot dødsstraff, men mener likevel de kunne vist hele den uredigerte filmen. Da kan folk se hvor avskyelig barbarisk det egentlig er.

01.01.2007 @ 21:19
URL: http://audun.norblogg.net/
Postet av: ronny myrvang

hvordan ting er satt sammen og vist av mediene kan gjøre at en slik vising av en henging kan få forskjellige oppfattelser av virkeligheten! hva om man hadde satt sammen klipp av saddam som koste med katter, var ute og fisket og gjorde slike daglidagse ting like før man viste hengningen? hvordan hadde du regart da?eller hadde du jublet da han dinglet etter å ha sett et klipp som viste faenskap han hadde gjort??egentlig syntes jeg det er riktig av tv medier og sensurere slike hengninger og "rettferdige" dødsfall! om man vil se det kan man se på nett og da kan man velge om man vil se det eller ikke , så slipper man bli dyttet på slike bilder under maten eller med unger rundt!jeg for min del velger og ikke se dette klippet men det er mitt valg! bra at du la det ut for de som vil se Mr.O.

03.01.2007 @ 00:12
Postet av: Øyvind, Mechelen

"Fordi Saddams henging er en svært viktig nyhet og hendelse".Som har vært dekket grundig uten å vise denne videoen. Med andre ord: Hvilket ekstra opplysningsbehov mener du finnes som gjør at norske media burde ha vist videoen?

03.01.2007 @ 15:56
URL: http://www.oyvindstrommen.be
Postet av: Knut Stian Olsen

Øyvind: Jeg skrev også i den kommentaren: "men jeg mener mediene bør vise folk hvordan virkeligheten er ikke bare rapportere fra den med en alvorlig besserwiser-mine som forteller deg at: vi har sett filmen, men viser den ikke..."og i neste: "vi har sett virkeligheten, men viser den ikke"

03.01.2007 @ 16:09
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Øyvind, Mechelen

Ja, men hvorfor burde de vise denne filmen? Hvilket opplysningsbehov ligger til grunn?Ser du ikke faremomenter som det nedenfor:http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=152092Det er et hensyn du som blogger ikke nødvendigvis trenger å ta, siden folk mer aktivt må oppsøke dine skriverier, men NRK, TV2, VG og co må ta slike hensyn... Med andre ord: Jeg synes det var riktig av mediaene å begrense seg. De burde faktisk ha begrenset seg mer.

10.01.2007 @ 10:11
URL: http://www.oyvindstrommen.be
Postet av: Forsoning og fred

se denne interessante diskusjonenSaddam's Loyalist Mish'an Al-Jabouri and Shiite Iraqi Journalist Sadeq Al-Musawi Fight on Al-Jazeera TV over Saddam's ExecutionAl-Jazeera TV (Qatar) - 1/2/2007

18.01.2007 @ 01:11

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3357765