Førsteinntrykk

Nå i natt holdt vår alles kjære president George Bush sin årlige "State of the Union"-tale. Talen er akkurat avsluttet når dette skrives, så jeg skal ikke gå inn på enkeltsaker i dette innlegget. Bare et lite førsteintrykk.

Og tro det eller ei, førsteinntrykket er at det faktisk var en knakende god tale, hvis man er amerikaner vel å merke. Talen var svært nasjonalistisk og bar preg av (selvsagt) amerikas ufeilbarlighet og amerikas fortreffelighet. "There's nothing like America, land of the free" og alt det der...

Bortsett fra at Cindy Sheehan (krigsmotstanderen) ble arrestert rett føre talen skulle holdes så gikk dette "arrangementet" knirkefritt. Kun avløst av (litt for ofte og unaturlig) stående applaus fra republikanerne.

Et mer utfyllende innlegg om nattens "State of the Union" vil komme senere i dag. Nå skal jeg sove noen timer...! (Sheenan kommer jeg også tilbake til senere i dag)

Kommentarer:
Postet av: Martin

Jeg har allerede lagt ut et ørlite stykke av talen hans, som jeg syntes var i høyeste grad verdt å sitere. Men utenom det var det mye av det samme gamle i denne talen også. Bortsett fra at den var mer positiv i forhold til de andre talene han har hatt.

01.02.2006 @ 16:56
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/681949