Demokratene vil svekke ytringsfriheten

Demokratenes Odd Jørgensen synes at et forslag som kommer fra Dansk Folkeparti om å forby det å uttrykke støtte til terror er et godt forslag! Ham om det, dette kan ikke akkurat kalles et gjennomtenkt forslag!

For hvem er det som skal bestemme hva som skal defineres som terrorisme da? Jeg mener at amerikanernes intervensjon i Irak var statsterrorisme, men vil det med dette forslaget bli forbudt å uttrykke sin støtte til amerikanerne av den grunn? Tvilsomt.

Selvsagt ser jeg at bombingen i London og Sharm el Sheik er terrorisme og jeg støtter det ikke, men det må være lov å si hva man mener selv om man ikke mener akkurat det samme som Demokratene. Og hva med Israel-Palestina konflikten? Skal det da bli forbudt å si at man støtter Palestinerne fordi disse blir regnet som terrorister, mens man fritt kan støtte Israel fordi det er en okkupasjonsmakt?

 

Ytringsfriherten er for meg noe av det aller viktigste vi har her i landet. Det er den som skiller oss fra andre regimer vi ikke liker å bli sammenliknet med, men om vi skal få slike innskrenkninger i ytringsfriheten da er vi inne på en vei som jeg nekter å være med på!

 

kilde: http://www.demokratene.info/ og http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=378000/ og http://www.nbradio.no/


Kommentarer:
Postet av: Trond

Ganske artig med tanke på at de driver med skytetrenning for å ta muslimer. For håpe at dette partiet ikke blir representert på stortinget. En fordel med partiet er at det tar stemmer fra frp noe som gjør at det bli enda minde sjanser for at noen av partiene får mange kandidater.

02.08.2005 @ 18:50

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/156658