Markeringskåte politikere

Såpeoperaen om Norske Skogs papirfabrikk, Union i Skien, fortsetter som hovedoppslag i alle nyhetssendinger på tv i dag. Jeg synes det blir utrolig patetisk å se våre folkevalgte politikere i både posisjon og oposisjon løper rundt fabrikkarbeiderne i Skien som sprengkåte hannbikkjer etter ei tispe i løpetid.

 

Alle skjønner at hvis det ikke hadde vært for valgkampen og valget nå til høsten så hadde det ikke vært en eneste stortingspolitiker på banen og uttalt seg til media i denne saken. Mediene hadde nok heller ikke vist den samme interesse om ikke sprengkåte politikere med markeringsbehov hadde spradet rundt Union og vist en påtatt og falsk interesse for bedriftens skjebne...

 

Det er selvsagt synd både for alle de 380 ansatte og for Skien som samfunn at en så stor bedrift forsvinner fra lokalmiljøet, men våre politikere har jeg lite til overs for når de står i kø for å vise hvor mye de "bryr" seg... Dette er bare en påtatt interesse siden det er valg til høsten.

 

kilde: Dagsrevyen NRK, TV2 Nyhetene og Aktuellt TVNorge


Kommentarer:
Postet av: tone-marie olsen

joa,er litt enig med deg der... men der er visst ikke bare politikere som er sprengkåte om dagen.. kjenner enn viss storbror jeg som er ute etter å erte/plage den stakars hjelpesløse lillesøstra si (meg).. HMRF.. men bare vent til jeg blir stor jente du!!!!! ha-ha...

01.08.2005 @ 23:58
URL: http://dyrevenn.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Nåja, det var vel ikke så vanskelig å oppdage HVEM som var markeringskåt her i helga ihvertfall

02.08.2005 @ 00:15
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: tone-marie olsen

jaja,er flere måter å væra kåt på vel?? men nei,holder meg unna gifte menn...hehe

02.08.2005 @ 00:20
URL: http://dyrevenn.no
Postet av: Trond

Kommner selv fra Skien og forsvinner denne bedriften vil rigvirkningende være enorme. Sliter med narkotika og sosiale problemer der nok allerede om vi ikke skal ha flere.

02.08.2005 @ 17:32
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: Knut Stian Olsen

Til Trond! Ja det skjønner jeg, men innlegget mitt var rettet mot politikernes logring da... :)

02.08.2005 @ 23:33
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: r.w.b.m

politikere er noen tullinger om dem er så redd for at arbeidsplasser skal bli borte her i norge hvorfor da hjelpe bedrifter å flytte til utlandet og gi støtte til utflagging?det burde ha vært valg hver mnd for da hadde politikera hatt noe bra å gjøre hele tida! og da måtte dem tenkt på hva folket ville, ikke som nå da vi velger vilke tullinger som skal sitta på makta, vi har jo ikke noe vi skulle sagt uansett, vi velger bare vilke tullinger som skal kjøre oss til dundas!

03.08.2005 @ 00:12

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/156847