Tips til den amerikanske ambassaden

Den amerikanske ambassaden forsøker å legge press på bystyret i Oslo for å relokalisere ambassaden til et sikrere område, både for å sikre ambassadeansatte og naboer til ambassaden mot mulige terroranslag.

Ambassaden skriver i et leserbrev til Aftenposten og Dagsavisen: "Dersom bystyret i Oslo avslår anmodningen om å omregulere Husebytomten, er vi innstilt på at den amerikanske regjeringens midler øremerket relokalisering av ambassaden i Oslo i stedet vil bli brukt til å bygge en ny ambassade et annet sted i verden. Kort sagt betyr dette at ambassaden ikke kan forplikte seg med hensyn til søk etter alternative tomter og i enda mindre grad innen en satt frist."

Til Nettavisen sier de: "I diskusjonene vi har hatt på alle nivåer fra bystyret til regjeringsnivå har vi forklart hva alternativene er: Enten å flytte til en sikker sone ved Huseby, eller å bli på Drammensveien i mange år framover. Dersom vi blir tvunget til å bli på Drammensveien, må vi revurdere sikringstiltakene. I så fall forventer vi at norske myndigheter på alle nivåer samarbeider med oss for å sikre amerikanske og norske ansatte ved ambassaden, og innbyggerne i nabolaget."

Jeg vil herved gi et tips til sikker ambassadetomt for den amerikanske ambassaden. Flytt til Bjørnøya. Det er nok Norges sikreste sted å plassere en ambassade og da slipper dere å bekymre dere for terror og for at naboer skal bli rammet.

Dette tipset er helt gratis...

Kommentarer:
Postet av: Andreas

Godt forslag, men hva med isbjrnen skal den enda f komme i land p bjrnya?

01.12.2005 @ 18:16
URL: http://erbest.com
Postet av: Knut Stian Olsen

Det tviler jeg p, de kan jo vre selvmordsbjrner

01.12.2005 @ 18:23
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Kent

Det Ellickson-Brown sier er jo at fr de nei p flytte til et jorde p huseby. S vil ikke den amerikanske ambassden i Oslo ha mulighet til flytte p mange r p grunn av da forsvinner de pengene som er satt av til bygge noen ny.Det som er pinlig er at politikere i Oslo synes det er viktigere med et lite jorde 3 minutter unna nordmarka enn flere tusen av sine egne innbyggere.

01.12.2005 @ 18:32
URL: http://www.lordx.org
Postet av: Andreas

N bor det folk ute med husebyskogen ogs, og de er ikke intresertr i ha ambasaden der, egentlig skulle vi n kasta ut hele ambasaden...

01.12.2005 @ 18:37
URL: http://erbest.com
Postet av: Martin

Til Andreas: Det er noe av det dummeste jeg har hrt.Kaste dem ut? Greit nok at du ikke liker hva USA har foretatt seg i det siste men alvorlig talt..

01.12.2005 @ 19:40
Postet av: Kent

Vel siden Norge p grunn av internasjonale forpliktelser ikke kan gjre det Anders. S er ikke det noe alternativ.Og ved flytte ambassaden s minsker man risikoen for evt bombeangrep vesentlig bare siden et bombeangrep blir mindre attraktivt.Men det er snillt av deg tenke p de rike Anders. Men du skal vel vre frst i rekken av de som tar fra dem eiendommene og pengene deres likevel s det er vel ikke kjempe viktig for deg

01.12.2005 @ 20:29
URL: http://www.lordx.org
Postet av: Andreas

Tja land som torturerer fangene sine, vel de landa br vi ikke la ha ambasade i Norge, om vi er forplikta til det, s flytt ambasaden til en plass som gjr at de ikke lenger vil ha den her :)Og det bor vel litt andre enn rikfolk rundt husebyskogen?Ja jeg vil frata dem eiendomsretten over _produksjonsmidla_ og en del undvendig luksus som tre biler, privatefly, hytter med 30 dasser og litt snne ting :P

02.12.2005 @ 01:15
URL: http://erbest.com
Postet av: Trond

M gjerne vre uenig med Usa p en del felt. men skal vi kaste ut deres ambasade p basis av det du sier er det en rekke andre vi burde kaste ut frst.

02.12.2005 @ 01:17
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: Martin

Sant det Trond. Andreas, du er det jeg enkelt og greit vil kalle en politisk tyv. Du vil ta fra de rike sine egne ting. Ting som de har tjent opp pga av bedrifter som lnner flere hundre, og attptil tusenvis av stykker.

02.12.2005 @ 11:44
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/452042