Blogsoft

Jeg har lyst til å skrive et lite skryteinnlegg om Blogsoft, de som bl.a står bak Weblogg.

Dere er utrolig serviceinnstilte. Selv med en liten stab så står dere på for oss kunder hos dere hele tiden.

Som kjent var det noen dager reklame på denne siden, akkurat hva det skyldes er jeg ikke sikker på, men jeg vil anta at det skyldes en eller annen form for misforståelse.

Som plaster på såret (som egentlig ikke var noe sår i det hele tatt) fikk jeg 2 måneder ekstra abonement, og det helt gratis.

Ekstraservise? Det er Blogsoft det.

Og til alle lesere som enda ikke har en blogg selv, men har lyst til å starte en: Blogsoft sine tjenester anbefales på det varmeste.

Og hvis noen lurer; nei, jeg er ikke blitt spurt om å reklamere og er heller ikke betalt for å reklamere for Blogsoft. Jeg er bare meget godt fornøyd med tjenestene de leverer...

Kommentarer:
Postet av: Johannes

Og jeg har droppa Blogsoft til fordel for noe mye bredre: Blogger.com er gratis, uten reklame og fastlste sideoppsett og henger sammen med Google - og er derfor temmelig skbare!

03.03.2006 @ 18:01
URL: http://johannes.blogspot.com
Postet av: Knut Stian Olsen

her leser du hvorfor jeg IKKE bruker google-tjenesterhttp://knutstianolsen.weblogg.no/160206200106_personlig_boikott.html

04.03.2006 @ 00:25
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Trond

Blogsoft er ikke s verst, men jeg syntes de burdebli bedre op enkelte felt.- Hjelp: Nr jeg prver n support hat det skjedd at jeg minst m snede to mail for s overhodet f noe svar. Hadde jeg ikke kjent Raymond vet jeg ikke hva som hadde skjedd.- Templater: Det skulle ikke vre s vanskelig skaffe et bredere utvalg. Savner blandt annet ulike templater som er tilpasset ulike temaer. Se bare p freewebs.com hvordan de kjrer det.- Videofunksjonen: Hvor lenge har jeg lest n atd e jobber med den funksjonen, det er meget lenge. N er det jo ikke noe verre en at jeg kan bruke youtube, men allikevel.God tjeneste er det s absolutt, men det er et klart forbedringspotensialle.

07.03.2006 @ 15:27
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: <Name>

29.09.2006 @ 13:42

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/848712
Weblogg.no billig?

Knut Stian Olsen har Bloggen Min mening i et av sine innlegg der skryter han av weblogg.no som han har bloggen sin hos, de hadde ved en feil lagt inn reklame p bloggen hans, noe som var feil sidne han betaler for ha bloggen sin der. Nr han ppekte......

Andreas sin blogg
03.03.2006 @ 00:17