Moro med PC

Oppdateringer, nye innlegg etc etc har overhodet ikke gått som planlagt i denne bloggen etter min noe ufortjent lange påskeferie. Det skyldes at hovedkortet mitt har funnet det for godt å avgå med AFP, altså alt for tidlig pensjon.

Uansett hva jeg lokker med av løsninger (mer fritid, bedre betingelser mm) så har altså dette kortet bestemt seg. Det vil rett og slett ikke mer. Dermed er den midlertidige løsningen her i huset å benytte meg av en gammel bærbar Compaq-maskin som slett ikke lever opp til dagens standard.

Så inntil mitt nye hovedkort kommer i posten fra Multicom så blir det ikke like ofte oppdateringer som dere var vant til fra før jeg dro på min påskeferie, simpelthen fordi det er så utrolig kjedelig å sette seg ned med en pc som ikke akkurat jobber med lynets hastighet.

På den positive siden så får jeg ihvertfall nå tid til å testet ut Linux Ubuntu skikkelig, for det er det som er operativsystemet i denne bærbare Compaqen, og så får tiden vise om det er denne Linux-versjonen som blir å finne også når mitt nye hovedkort er på plass.

Sa jeg hovedkort? Ja for det holder selvsagt ikke å kun bytte hovedkort hvis man skal følge med på utviklingen oppdaget jeg. Jeg hadde nemlig et socket-A AMD hovedkort, og det lages jo ikke lenger prosessorer til den typen hk. Så for å ha et hovedkort som er oppgraderbart også i fremtiden valgte jeg å bytte til et pentium-basert hovedkort og da måtte jeg selvsagt også ha en pentium prosessor. Følgende er da at jeg blir sittende med en AMD prosessor som virker, men som jeg ikke får brukt...

Piuh, moro med PC gitt...

Kommentarer:
Postet av: sveiners

hehehe.. lykke til i den forundelige pc verdenen.. hadde tenkt og oppdatere min gamle jeg oxo men det har jeg gitt opp av de samme grunner som du nevner

02.05.2006 @ 23:47
URL: http://www.sveiners.weblogg.no
Postet av: tone-marie olsen

jaja,denna dataverdenen er jammen enkel gitt.. og s blond av natur som jeg er s skjnte jeg ikke en d..... a det du skrev...du har nok arvet den glupe hjernen i slekta (visste faktisk ikke at det fantes??)men men,lykke til ihvertfall,med n enn det som mtte vra problemet..

03.05.2006 @ 00:07
URL: http://dyrevenn.weblogg.no
Postet av: elvis bling laden

Ubuntu, det er de som deler ut CDer, ikkesant? Du m si ssen det gr. Jeg fikk frastjlt min PC for en uke sida, s jeg har vrt suicidal en stund n. Men jeg har alts en gammal haug av en laptop fra 97 eller 98 liggende, s jeg tenkte jeg skulle forske Ubuntu p den. Den er ganske frustrerende, fordi den har ikke nettverkskabler eller CD brenner, bare gammaldags diskettstasjon. Og det kan man jo ikke bruke til s mye lenger..

03.05.2006 @ 01:22
URL: http://gudbedre.blogspot.com
Postet av: Lasse G. Dahl

Ubuntu p snart ti r gammel maskinvare er nok antageligvis ikke noen god id. Greit at Linux stort sett gjr mer ut av en hver maskin enn Windows, men vi snakker tross alt om et operativsystem med et avansert og moderne grafisk brukergrensesnitt her.

03.05.2006 @ 09:24
URL: http://www.lassedahl.com/
Postet av: Knut Stian Olsen

Jeg kjrer Ubuntu p en Compaq Armada E500 (laptop) fra 1999, det gr helt fint, litt tregt selvsagt, men det fungerer helt greit.Elvis: Ja det er de som sender ut CD'er ja, jeg bestilte og fikk tilsendt 5 kopier for dele ut videre. Det har jeg gjort, hvis ikke skulle jeg mer enn gjerne sendt deg en kopi :O)

03.05.2006 @ 15:34
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Sstern: Det var vel bare et tidssprsml fr vr familie ogs fikk en med et lyst hode. Jeg er ikke det minste forundret over at det ble meg... hehehe

03.05.2006 @ 16:14
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1213519