New Orleans

- Det er en tragedie av enorme dimensjoner vi nå ser utspille seg i New Orleans, verdens jazzhovedstad. Folk flykter for livet fra en by i ruiner og det værste er alle de kriminelle bandene som herjer blant alle de som prøver å redde seg ut av denne byen. De skyter etter hjelpearbeidere og redningshelikoptre og dreper for et glass vann står det å lese i mediene som dekker denne katastrofen.
- Denne katastrofen bringer fram det aller værste i mange mennesker, desperate mennesker. Det er en krigssone sier direktøren for krigsberedskapsstyrken. Folk blir ranet og voldtatt osv... Det er helt ufattelig at noen kan være så utrolig hjerterå at de utnytter sine medmennesker som har havnet i en slik situasjon. Alle der er i samme bås og burde hjulpet hverandre på best mulig måte i stedet for å rane, skyte, voldta og drepe hverandre...
- Og det er i de fattige delene av byen at de som er hardest rammet bor. De fattige svarte. De som ikke hadde midler og/eller muligheter til å evakuere byen før orkanen slo til. Det ble ikke igangsatt noen som helst form for organisert evakuering fra myndighetenes side. De fikk bare beskjed om å komme seg ut av byen, men hvordan skulle de klare det? Ingen hadde bil og de færreste hadde penger til bussbilett ut av byen...
- Det er ganske typisk for det amerikanske samfunnet desverre. Det er som Venstres Lars Sponheim sa om egget til påske; hver mann sin høne. Og slik er det i USA også. Alle må klare seg selv, uansett. De har ikke noe sosialt sikkerhetsnett slik vi har her i Europa. Her i Europa ville alle som trenger det fått tilbud om gratis skyss ut av et katastrofeområde, men ikke i USA. Desverre for alle de som nå ble rammet aller hardest og har aller minst fra før.

kilde: http://www.dagbladet.no/nyheter/2005/09/02/442197.html

Kommentarer:
Postet av: Trond

Syntes at vi burde bevilge hjelp til de rammede. Dette kan være med å bygge opptilhiten mellom våre to land, men det viktigste av alt er at det er det eneste riktige å gjøre.

02.09.2005 @ 15:47
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: Knut Stian Olsen

Ja det er jeg helt enig med deg i... Men samtidig hadde vel amerikanerne hatt både folk og ressurser nok til å løse problemene selv om ikke de hadde brukt så mange milliarder dollar på krigføring og at nasjonalgarden er i Irak i stedet for å gjøre den jobben de skulle hjemme

02.09.2005 @ 15:50
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: ronny

på bbc sa dem at mange land står i kø for å hjelpe men at usa ikke vil ta i mot hjelpen på tide og avsette bush vel?

02.09.2005 @ 15:58
Postet av: Trond

Joda allikevel mener jeg at vi bør gjøre det. Vi har en verden i dag med økende nasjonalisme og egenrådighet på vegne av sine egne. Derfor kan vi med en utstrakt hånd til amrikanerene være med å bidra til at disse murene rives en gang for alle.

02.09.2005 @ 16:23
Postet av: VamPus

Mmm. Er ikke helt sikker på dette med at folk ikke ble tilbudt evakueringsmuligheter før det skjedde. Blant annet var det jo 50 nordmenn som NEKTET å reise - noe som utrolig nok er ganske vanlig, også i europa. Folk vil ikke forlate hjemmet sitt og risikerer heller livet sitt for å beskytte tingene sine mot "looters".Skjønner heller ikke Ronny sin kommentar: skal man avsette Bush fordi USA selv har ressurser nok til å ta fatt på arbeidet selv? Hva mener du - FN skulle gjort det bedre? Minner om at USA var på plass 3 dager før FN etter tsunamien i USA, og at mye av det initielle arbeidet der ble gjort av koalisjonen USA, Japan og Australia. Mener også at Kofi var litt sur på dette.. og mumlet om at: Vi kaller det allikevel en FN operasjon. Tror reaksjonen fra Bush-administrasjonen var noe sånt som: kall det hva dere vil, vi er opptatt med å redde liv..

02.09.2005 @ 16:23
URL: http://vampus.blogspot.com
Postet av: Knut Stian Olsen

Trond: Joda jeg er enig med deg i det...VamPus: Jeg refererer kun til det jeg finner i mediene, er ikke sikkert at det er den "hele og fulle sannhet" det... :)

02.09.2005 @ 16:28
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: VamPus

Mente selvsagt tsunamien i Asia.. En ganske slem men morsom kommentar om USA, FN og tsunamien - hvor vår egen Jan Egeland får passet sitt påskrevet ganske ettertrykkelig finnes her:http://www.telegraph.co.uk/opinion/main.jhtml?xml=/opinion/2005/01/04/do0402.xml&sSheet=/opinion/2005/01/04/ixop.html

02.09.2005 @ 16:30
URL: http://vampus.blogspot.com
Postet av: ronny

jeg mener at bush kunne ha tatt i mot hjelp fra dem som tilbydde hjelp i stede for å ikke godta hjelpen med tanke på at tusner dør burde all hjelp blitt motatt med takk og ikke avfeid! og da dem ikke tar i mot hjelp og folk dør burde bush gått av!

02.09.2005 @ 17:30
Postet av: Knut Stian Olsen

Er litt enig med Ronny der. Det hjelpearbeidet vi har sett hittil i New Orleans og omkringliggende områder har vært og er i skrivende stund, katastrofalt dårlig, så det burde få konsekvenser for noen. Hvem er det selvsagt altfor tidlig å si noe om...

02.09.2005 @ 20:45
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Harald, Oslo

Jada, men når man har problemer nok med å få frem egen hjelp. Hvorfor skal man da ta imot hjelp som må sendes fra over hele kloden og vil ta dager før den kommer frem? For syns skyld?Jeg er helt sikker på at det er mye hjelp som trengs uansett, men denne "vi får ikke lov til å hjelpe" greia henger ikke helt i hop. Mr. Egeland og andre som står og skal forklare hvor klare de er til å hjelpe bare de får lov, jeg er helt overbevist at de får lov til å hjelpe til når situasjonen er litt mer under kontroll, men nå som hjelpeorganisasjoner ikke vil være i byen pga. de blir angrepet av væpnede mennesker, så kan de nok ikke gjøre så mye.Egeland fikk jo dessuten lov til å hjelpe til, med 6 logistikk-eksperter, de skulle flys inn PÅ MANDAG. Er ikke så rart at USA ikke stresser med å ta imot hjelp som ikke vil komme frem i tide, uansett.> Ingen hadde bil og de færreste hadde penger til bussbilett ut av byen...Eh, kom ikke å påstå at de som ble igjen gjorde det pga. at de ikke hadde råd til bussen... Høres det virkelig sannsynlig ut? De fleste ble vel igjen av den enkle grunn at de ikke trodde det skulle gå så galt som det gjorde...

02.09.2005 @ 22:28
URL: http://blogg.feilinformert.net/
Postet av: Knut Stian Olsen

Det er ikke jeg som påstår det, Harald... Jeg bare videreformidler det jeg kommer over i mediene bl.a

02.09.2005 @ 23:07
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: tone-marie olsen

men uansett... dere kan diskutere hjelp og ikke hjelp,bare tenk en tanke ned til de mange tusener a mennesker som sitter uten noe hjem,penger,mat og drikke,og i værste fall mistet sine nære,hele "katrina" er en stor naturkatastrofe som har rammet mange mennesker,det sies at den er værre enn tsunamien i sørøst india,så bare tenk dere litt om,er sikker på at usa gjør det dem kan for å hjelpe de rammede...bare prøv og forestill dere den situasjonen dem er i,er ikke noe rart dem blir desperate mener nå jeg,men ja,det er selvfølgelig noe merkelig at dem skyter mot redningshelikopteret,men hva hvet vel vi om hva som rører seg i hodene demmes!!!!????

02.09.2005 @ 23:59
URL: http://dyrevenn.weblogg.no
Postet av: Harald, Oslo

KSO: Jepp, ser det nå. Var litt trøtt, så ting gikk litt på autopilot :)

03.09.2005 @ 14:45
URL: http://blogg.feilinformert.net/
Postet av: LesPaul68

Jeg synes selvfølgelig synd på de som blir rammet, men når de er så inn i hampen dumme i hodet at de bosetter seg UNDER hav-nivå så kan de nesten ikke ha det bedre. Når man i tillegg har klart å bygge byen MELLOM havet og en diger innsjø(byen ligger også under nivået for denne), så må de jo bare skylde seg selv når det går til helvete!!Ta med at enkelte flombarrierer var en knapp meter høye, og at de ble bygd en gang på 1700 tallet. Hvor dumme er Amerikanerne???

04.09.2005 @ 10:27
Postet av: Trond

Amrikanerene er ikke så dumme, politikkerene deres derimot kan det stilles spørsmåltegn ved. Nå har det seg slik at det allerede var planlagt å lage større demninger iog sikkerhetstiltak for god stund siden. Av uvisse grunner ble dette utsatt, men jeg kan banne på at Bush kommer til å få det som hatten passer for det.

Postet av: bæsj og promp

hei rompe ræv og sure sokker!!

09.11.2005 @ 16:09
URL: http://www.ncf.no
Postet av: bæsj og promp

PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

09.11.2005 @ 16:12
URL: http://www.ncf.no
Postet av:

Jeg syntes: BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSHBUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUSH ER BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ER BBÆÆÆÆSSSJJ! BÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

09.11.2005 @ 16:14
Postet av: bæsj og promp

Fikk 250 kroner for ostesmørbrød på nettetET TEGN FRA OVEN? Dette svimerket er verdt 250 kroner. Merket forestiller det flygende spaghettimonsteret som har et oppsving i USA for tida.annonseDet flyvende spaghetti-monsteret åpenbarte seg.JOHN RASMUSSENOnsdag 09.11.2005, 15:34oppdatert 15:51 (Dagbladet.no): I staten Kansas i USA raser kampen mellom aktivister som påstår at verden ikke kan forklares uten en guddommelig kraft, intelligent design-forkjemperne, og vitenskapstro tilhengere av utviklingslæren.Slaget står om læren om intelligent design skal inn i læreplanen, skriver Forskning.no.SpaghettikirkeSom en litt spesiell reaksjon på debatten og rettssaken stiftet fysikeren Bobby Henderson «The Church of the Flying Spaghetti Monster» etter at han etter sigende fikk en åpenbaring om at verden var skapt av en flygende klump spaghetti.Henderson krevde at læren om den flygende spaghettiklumpen også skulle inn i læreplanen. Om læren om intelligent design kom inn.Solgte ostesmørbrød på EbayKirken fikk raskt et oppsving i USA, med mer eller mindre seriøse tilhengere. Så da Dave en dag sto og stekte et ostesmørbrød, og fant ut at det var det flygende spaghettimonsteret som åpenbarte seg på den brunsvidde siden av brødet, var han ikke sen om å legge ostesmørbrødet ut for salg på Ebay.Etter en knallhard budgiving stakk en heldig kjøper av med det uspiselige smørbrødet for den nette summen av 41 dollar.Ostesmørbrødet skal visstnok sendes til læringsutvalget for skolene i Kansas som et ledd i å presse dem til å ta hensyn til ideologien til det flygende spaghettimonsterets kirke. Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: *Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: *Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her:

09.11.2005 @ 16:18
URL: http://www.ncf.no
Postet av: bæsj og promp

Sorry I must fart in your face! MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH... Ps Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: *Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her: Jeg kan en sang som går deg på nervene, går deg på nervene, går deg på nervene, Jeg kan en sang som går deg på nervene.. og det er denne sangen her:

09.11.2005 @ 16:21
URL: http://www.ncf.no
Postet av: Fotballgal

Du er visst en smart kar du bæsj og promp!

12.11.2005 @ 00:57
URL: http://fotballgal.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/207296