Ismail Hassan

"Alle som krenker vår profet må drepes", sa den 37 år gamle skredderen Ismail Hassan (Dagbladet)

Muhammeds fødested

Ismail Hassan, jeg håper du kutter av deg hodet med saksa og at din elendige profet, Muhammed DRITER I HULLET, der hodet ditt skulle være...

Kommentarer:
Postet av: Saccarina

Er det virkelig slik du vil bruke ytringsfriheten din?

03.02.2006 @ 17:20
URL: http://feitogferdig.blogspot.com/
Postet av: Knut Stian Olsen

Jeg er ikke helt sikker på hva du mener. Kan du utdype det litt?Hvis det gjelder retten til å provosere, så ja...Dette er ikke noe annet enn en provokasjon, og kanskje et svar til Hassan som sier at slike som meg må drepes

03.02.2006 @ 19:07
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av:

Jeg tror du er ganske sikker på hva som menes. Du må selvsagt få lov til å agere prepubertal tulling, så lenge jeg får lov til å poengtere at du er det.

03.02.2006 @ 19:19
Postet av: Thomas Lillebror Finne

Dette var så langt ut over yttringsfriheten, og ikke særlig morsomt.Og om du prøver å provosere burde du nok tegne noe som er litt bedre enn dette... Bedre lykke neste gang! ...

03.02.2006 @ 19:28
Postet av: Saccarina

Jeg mener at dette er noe av det groveste og mest meningsløst umodne jeg har sett uttrykt skriftlig utenom et herretoalett. Det gjør meg trist å se deg gjøre deg like liten som de som sender ut drapstrusler.

03.02.2006 @ 20:36
URL: http://feitogferdig.blogspot.com/
Postet av: Martin

Må nok si meg enig med Saccarina.

03.02.2006 @ 21:07
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Palode

Olsen: tror du dette er provoserende? Gandhi og King var provokatører. Du har bare gått på en adrenalindrevet smell, og en tidligere lesverdig og reflektert blogger er i fritt fall.Jeg håper du tenker deg litt om. Dette er ikke mye heroisk kamp for frihet. Mer trist.

03.02.2006 @ 21:46
URL: http://palode.blogspot.com
Postet av: Conad

Eh - ytringen Knut Stian kommer med her kommer vel neppe til skrive seg inn i historiebøkene med gullskrift. Det tror jeg vel ikke ver meninga heller.Poenget er at trusler som Ismail Hassan kommer med må gis ett svar. Vi kan ikke la ekstremister som dette true oss til taushet. Denne tegningen gir ekstremistene ett svar - at trusler om vold ikke fungerer.Når det er sagt, og jeg har (igjen) forsvart provokasjoner som sannsynligvis bare vil piske opp stemninga ytterligere må det også tas initiativ til kontakt med de muslimske miljøene. Poenget her er at å krenke deres verdier er meningsløst - men å forsvare ytringsfriheten er fundamentalt. I denne situasjonen vi er nå, vil ytringsfriheten bli forsvart mot trusler ved provokasjon. Men, dét er ingen god løsning for forsoning.

03.02.2006 @ 22:10
Postet av:

Conad, poenget hans er oppfattet. Det er måten han kommer til poenget som kritiseres.

03.02.2006 @ 22:35
Postet av: Conad

Jaha, greit nok men det så ut som det mangla litt på forståelsen...

03.02.2006 @ 23:08
Postet av: Morten

Jaha? Du når nye høyder når det gjelder saklighet.

04.02.2006 @ 00:03
URL: http://dragni.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Jeg skal begynne mitt "forsvarsskrift" øverst..Thomas Lillebror FinneDette var så langt ut over yttringsfriheten, og ikke særlig morsomt.Thomas... Er dette virkelig langt over grensene for ytringsfriheten? Er det DU som setter grensene for ytringsfriheten? Hvis det er du som gjør det Thomas "SO SUE ME"Hvis du trodde at jeg forsøkte å være morsom så tok du grundig feil. Jeg forsøker ikke å være morsom, jeg bare ytrer meg om ting som er min sedvane rett.Vil du begrense den retten Thomas???Saccarina:Du skrev: "Det gjør meg trist å se deg gjøre deg like liten som de som sender ut drapstrusler."Kanske, Saccarina, kanskje gjør jeg meg like liten som de som sender ut drapstrussler. Forskjellen Saccarina, er at jeg IKKE gjør det. Jeg truer ingen og sender ikke ut noen drapstrussler...Palode: Hvis det ikke hadde provosert, hvorfor tar du deg brytet med å kommentere da? Bare det at du kommenterer viser at det provoserer, og da har jeg oppnådd det jeg forsøkte å oppnå, nemlig en provokasjon...Conad: Vel talt. Alle som har fulgt denen bloggen over tid (eller som gidder å ta seg tid til å lese i arkivet) vil se at jeg forsvarer og stiller opp for minoriterer og undertrykke. Alltid...Men jeg stiller IKKE opp for mennesker som Hassan som truer med vold og drap og ønsker at alle som krenker hans profet må dø...Jeg er IKKE for oppfordring til drap eller vold. Hvis noen trodde det, så får de lese innlegget en gang til...

04.02.2006 @ 00:40
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Palode

Olsen: "Hvis det ikke hadde provosert, hvorfor tar du deg brytet med å kommentere da? Bare det at du kommenterer viser at det provoserer, og da har jeg oppnådd det jeg forsøkte å oppnå, nemlig en provokasjon..."Vel, Olsen, det er ikke slik at folk kommenterer på blogger kun når de er provosert. Men det visste du vel egentlig? Jeg husker en gang en kompis bestemte seg i fylla for at det var en god idé å gå med snoppen utenfor smekken. Vi prøvde å få ham på andre tanker, ikke fordi han provoserte oss, men fordi det ante oss at han ville angre når han ble edru.

04.02.2006 @ 00:46
URL: http://palode.blogspot.com
Postet av: Knut Stian Olsen

Palode: Antyder du at jeg drikker i kveld..?;O)

04.02.2006 @ 01:26
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Palode

I så fall: skål!;-)

04.02.2006 @ 01:27
URL: http://palode.blogspot.com
Postet av: Knut Stian Olsen

hehehe!Skål tilbake...

04.02.2006 @ 01:30
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: shecat

Modent og reflektert. Virkelig.

04.02.2006 @ 12:40
URL: http://shecat.blogspot.com/
Postet av: asdf

Knut Stian Olsen, please teach me! Share with me your wisdom!

04.02.2006 @ 19:15
URL: http://www.google.no
Postet av: Jens

Dette må være det mest patetiske jeg har lest noengang. Er du tilbakestående?

05.02.2006 @ 20:29
Postet av: von Millwall

Her må jeg nesten få bruke min ytringsfihet til å fortelle en god historie.Vi har alle sett drittungene med buksa nede på knærne? Men det er ikke mange som vet hvor trenden med "sagging" stammer fra. Men sannheten er slik at dette var noe som startet i U$A for mange hærrans år siden av en gjeng negere fra Nation of Islam eller Black Panthers eller en eller annnen bande med "urbane radikale terrorister". De hadde nemlig fått med seg at profeten Muhammed skulle gjenfødes! Og han skal ikke gjenfødes på den tradisjonelle religions metoden (jomfrufødsel) neida, han skal gjenfødes av en mann!!! Så itilfelle-rottefella en av dem skulle være den heldige utvalgte så begynte de å "sagge" med buksa så han ikke skulle falle så langt og muligen skade seg i fallet.At dette på en eller annen måte ble høyeste mote blandt hvite europeiske kristen/semikristne/ateistiske drittunger er komplett ufattelig. Men slik er det nå.Så jeg vil anbefale alle å dra på seg buksa. Tenk hvilket ramaskrik det vill bli hvis Muhammed kommer ut av rompa på en hedning!!ceterum censo judaicam esse delendam.

08.02.2006 @ 23:24
Postet av: KJell

Problemet er ikke så mye selve tegningen, men det at man lar seg hisse opp av den. Gjorde man ikke det, ville tegningen ikke ha noen effekt. Her i forumet kan man se at mange lar seg opphisse, og disse er dermed med til å gi tegningen en mening. Jeg er forbauset over dem som nå vil strekke ytringsfriheten til ikke å handle om Muhammedtegningene. Som om det skulle finnes en objektiv begrensing på ytringsfrihet. Går man med på det, går man islamister og alle diktaturer i næringen.

09.02.2006 @ 08:47
Postet av:

Hehe! Beskrivende tegning...

10.02.2006 @ 03:59

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/694295