Overdrivelser i mediene

Dette blir et ganske kort inlegg, men jeg har lyst til å påpeke en liten ting som jeg fant på Dagbladet sine nettsider i dag hvor overskriften var "Ung mann funnet død i Sarpsborg"!!!

I den teksten så sto det: "- Han ble funnet i et vanlig villastrøk. Vi ble kontaktet av folk som var der, sier jourhavende Steinar Andersen til Dagbladet.no."

I den forbindelse så lurer jeg på; hva er et "vanlig villastrøk"??? Er det et strøk der "vanlige" mennesker bor eller er det et strøk der det er kun "vanlige" villaer? Eller er det en kombinasjon av vanlige mennesker med uvanlige villaer, eller motsatt?

Jeg håper Dagbladet (og alle andre medier) vil bli litt mer presise enn det de har vist at dem er med denne "vanlige" artikkelen ihvertfall...


kilde: http://www.dagbladet.no/nyheter/2005/09/03/442280.html

Kommentarer:
Postet av: LesPaul68

Jeg har faktisk bodd i dette "villastrket", og jeg kan forsikre at det ikke er et sted for barn ihvertfall. Sm leiligheter i rekker. Bygd en gang p 60 tallet. Perfekt sted for sosialkotoret dumpe klienter!! Og det har de gjort i revis, s jeg ble ikke det minste forundret over at dette skjedde nettop der!

04.09.2005 @ 10:32
Postet av: LesPaul68

"Den aktuelle husrekken i Apolloveien har tidligere hatt et tvilsomt rykte fordi flere leietagere har vrt rusmisbrukere.- Men siste ret har vrt rolig. Vi har dannet et vel, skiftet kledning og malt utvendig og plantet for f det fint her, sier en annen nabo."Fra VG.

04.09.2005 @ 11:41

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/209405