Innvandrerpartiet

Innvandrerpartiet er nå stiftet i Oslo og skal etter planen stille lister til kommunevalget i Oslo neste høst. Partiet - som ble stiftet av Mohan Singh Varma - tar sikte på å skape en politisk platform for alle innvandrere og rette søkelyset på innvandreres politiske og sosiale frihet, rettigheter og plikter skriver VG.

Min Mening ønsker Innvandrerpartiet velkommen og lykke til. Jeg tror det kan være god brukt for et slikt parti i dag. Partiet vil forsøke å være brobygger mellom alle mennesker uansett hudfarge, religion eller etnisk tilhørighet og det er all grunn til å ønske et slikt initiativ velkommen og lykke til med arbeidet sitt.

Partiet har også store muligheter til å bli en betydelig maktfaktor i Oslopolitikken hvis vi legger antall innvandrere i Oslo til grunn og det skal bli spennede å se utfallet etter valget neste høst.

Jeg gleder meg.

Kommentarer:
Postet av: Trond

Dette ble forsøkt en gang før i 1995 uten stor suksee. Innvanderere er ikke en ensartet gruppe emd felles meninger om alt, men for all del forsøk.

03.09.2006 @ 23:08
URL: http://trond.weblogg.no
Postet av: Martin

Jeg er selv enig i at partiene idag setter alt for liten fokus på integrering og de minste minoritetene. Men jeg må jo innrømme at jeg er skeptisk med det første. For hvilke andre saker skal de kjempe for? Før jeg vet mer får jeg litt rare assosiasjoner til de grønne og pensjonistpartiet.Men dette blir spennende, og innvandrerpartiet skal garantert får min oppmerksomhet fremover.

03.09.2006 @ 23:14
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Kenneth A. Dreyer

Jeg for min del håper aldri dette partiet kommer inn i stortinget vårt.

03.09.2006 @ 23:24
URL: http://blogg.cypherus.net
Postet av: Conad

Ett særinteresseparti kan være bra for å skape oppmerksomhet om saker - men om de skulle få like stor oppslutning som antall innvandrere i Oslo skulle tilsi kunne det nok vært lurt med en bredere plattform enn "innvandreres politiske og sosiale frihet".

03.09.2006 @ 23:26
Postet av: Knut Stian Olsen

Trond: Det er lenge siden 1995 :)Kenneth: Gi meg en god grunn for det synetMartin og Conad: Ja jeg er enig med dere

03.09.2006 @ 23:33
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Trond

Kanskje det. Men man går utefra at innvanderer er en ensartet gruppe som har felles tanker og innteresser. Jeg tror ikke innvanderre eller minoriteter vil bedre sine kår med et slikt parti. Jeg trro det helelr vil gi innvandrer haterene i demokratene og frp vann på mølla.

04.09.2006 @ 00:00
URL: http://trond.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Leste du artikkelen jeg linket til Trond? Jeg vet ikke helt om jeg tror det du som liberal skriver her. Det er nesten så jeg tror du mener at et nytt parti burde vi ikke ha fordi det kan gavne andre partier...;O)

04.09.2006 @ 00:46
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Lasse G. Dahl

Grunnen til at dette partiet ikke kommer inn på "Stortinget vårt", er vel i første rekke at det er et KOMMUNEvalg det her er snakk om. Men jeg tror heller ikke at et slikt parti vil kunne samle nok stemmer til å komme inn på stortinget ved en senere anledning, av samme grunn som Trond er inne på i sin første kommentar.Men OM de hadde kommet inn, ville jeg synes det var helt i orden. Det største problemet vi har i samfunnet i dag, er at folk ikke engasjerer seg, men heller sitter foran TVen, ser på Oddvar Stenstrøm og irriterer seg over de "dumme politikerne" som ikke setter ned bensin- og strømpriser mens de asfalterer fra Bærum til Berlevåg.Alt engasjement er bra. Hvis et innvandrerparti engasjerer flere innvandrere, er det flott. Hvis noen innvandrere synes det blir litt rart med et innvandringsparti, må de bare melde seg inn i et ANNET parti. Og hvis noen synes innvandrerne heller bør holde kjeft, kjøre taxi og vaske dass, har vi nok et parti eller to for dem, også ...

04.09.2006 @ 01:22
URL: http://www.lassedahl.com/
Postet av: Shoaib

Er vel litt skeptisk til partiet jeg også, men gir det tid og venter med å avsi dom før jeg vet noe mer. :-)

04.09.2006 @ 16:48
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Thomas

Det er helt forjævlig. Gå og se "the boondock saints" og bli inspirert. Dette er farlig.., tenk hva som kan skje over lang tid. 61 % på stortinget. FY FAEN

05.09.2006 @ 13:32
Postet av: Shoaib

61% hva på stortinget? Og hvorfor 61%??

07.09.2006 @ 22:53
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Tiqui

For det første er det behov for fokus på saker relatert til innvandrernes spesifikke utfordringer i landet mer enn de etablerte partiene har per dags dato. Man kan jo håpe at representanter for dette partiet kan utrette såpass på lokalplan i Oslo at dets eksistens blir overflødig om en periode. Det finnes mange andre særinteresse-partier, så hvorfor ikke dette.Enig med tidligere kommentatorer at "innvandrere" ikke er en homogen gruppe med like interesser, men det er vel kanskje ikke de fleste andre partier heller? Jeg har iallfall aldri funnet et parti hvor jeg er enig i absolutt alt i programmet. Derfor er jeg heller ikke medlem av noe parti, men stemmer etter saker og overbevisning som kan endre seg fra valg til valg.

10.09.2006 @ 20:18
URL: http://tiqui.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1957808
Norsk per definisjon

I gårskveldens innlegg om innvandrere og statsborgerskap skrev jeg undrende om Frp ville frata innvandrerne rettigheten til å bli norska statsborgere, fordi at Norge skal ha en åpning for å hive de ut av landet. I l&oslas...

Teides Ut- og Innsikter
08.09.2006 @ 16:22