Støtter ikke SMS-aksjon

Akkurat nå pågår det i følge Dagbladet en SMS-aksjon som oppfordrer til boikott og er rettet mot muslimer og muslimska varer og tjenester. "Alle oppfordres til å boikotte muslimer! Drosje, Butikker osv.! Pga flaggbrenning i Palestina og massive trusler mot Norge og nordmenn! SEND DENNE SMS VIDERE!" står det i denne meldingen.

Jeg vil overhodet ikke være med på, eller støtte en slik boikottaksjon mot muslimske varer og tjenester. Jeg vil derfor oppfordre til IKKE å sende denne SMSen videre hvis man skulle motta den.

En slik boikottaksjon er kun en hevnaksjon og det fortjener ingen støtte...

Kommentarer:
Postet av: bluemoon

Jeg er enig med deg. Motaksjoner skaper bare ytterligere konflikter.

04.02.2006 @ 20:12
URL: http://www.enjoydiary.com/bluemoon
Postet av: Frida K

Enig! Ikke noe poeng i å gjøre seg like liten som "motstanderen". Det er SMÅLIG, og rammer enkltmennesker.

04.02.2006 @ 20:28
URL: http://frida.weblogg.no/
Postet av: Conad

Enig. Å ville ramme muslimer generelt blir sykt. Kollektiv straff er feil!Vanlige muslimer er nok støtt og opprørt over tegningene, men de respekterer at denne typen ytringer må bekjempes med argumenter og evt. demonstrasjoner. De tar avstand fra vold eller trusler om vold. Det er ikke de som skal rammes - disse fortjener respekt, og for å være ærlig en beklagelse for de krenkelsene de har måtte tåle.De ekstreme elementene (både muslimer og andre) som ikke har skjønt at ytringsfriheten er ukrenkelig må bli vist dette. Derfor må trusler møtes på en måte som ikke levner tvil. Trusler og vold fungerer ikke!

04.02.2006 @ 22:27
Postet av: Martin

Hevn gagner ingen. La den som er uten synd kaste den første stein

05.02.2006 @ 00:30
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: October

Jeg støtter ingen boikott.Men det er jo verdt å nevne at en slik aksjon ville vært mer berettiget rettet mot muslimer, enn islamistenes aksjoner mot Norge og Danmark.

05.02.2006 @ 01:10
URL: http://october.motime.com
Postet av: Conad

October, du skreiv: "Men det er jo verdt å nevne at en slik aksjon ville vært mer berettiget rettet mot muslimer, enn islamistenes aksjoner mot Norge og Danmark."Hvorfor det? Er ikke begge delene å straffe en gruppe for noe enkelte innen den gruppen har gjort? Selvom det er noe helt annet å sette fyr på vår ambassade i Damaskus enn å trykke tegningene, er det å straffe hele gruppen like forkastelig i begge tilfeller!

05.02.2006 @ 10:55
Postet av: Trond

Aksjonen viser jo at den mangelnde evnen til modenhet ligger i begge leire.

05.02.2006 @ 22:28
URL: http://trond.weblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/699406