Cille Biermann

Jaja, nok en TV-morgen blir nå ødelagt av en programleder som virkelig ser ut til å mistrives foran kamera. Denne programlederen er antakelig en av norges dårligste programleder. Alt denne personen foretar seg for åpent kamera er så utrolig påtatt og falsk at det er utrolig at denne programlederen ikke er fjernet fra skjermen for lenge siden.


Jeg snakker selvsagt om NRK og en av Frokost-TV's programledere, Cille Biermann.

(Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)

Beklager Cille, du fremstår som utrolig lite komfortabel med å være på TV, din latter og opptreden ellers foran kamera er så påtatt og anstrengt at jeg synes oppriktig synd på deg. Du er sikkert dyktig bak kameraet, men foran har du ingen ting å gjøre. Det som kunne vært et hyggelig morgenprogram på NRK blir bare trist.

Kommentarer:
Postet av: Martin

Til gjengjeld er Petter (eller var det Peter?) Nome tøff da. Men jeg foretrekker å se på Tv2 Frokost tv...og jeg tror grunnen faktisk er den du kommer med her; NrK sin frokost-tv virker mye mer tilgjort og formell.

05.01.2007 @ 07:28
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Fjordfitte

He he, dette er helt sant! Jeg "måtte" se på frokost-tv en uke jeg var på hytta (uten aviser) og jeg har fremdelse dype traumer etter morgener med Cille Biermann. Jeg er på en måte full av hat! Hun er virkelig det maksimalt grusomste jeg har sett på en tv-skjerm.

05.01.2007 @ 12:20
URL: http://fjordfitte.blogspot.com
Postet av: Knut Stian Olsen

Ja hun er det, det er nesten utrolig at hun har fått lov til å holde på så lenge som hun har gjort også. Tror det er 3 år jeg nå...

06.01.2007 @ 06:04
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3417002