USA's organiserte barnemishandlig fortsetter

Nå har det skjedd, det som jeg har beskrevet tidligere!!! USA bedriver virkelig offentlig barnemishandlig. Denne gangen er det ei 12 år gammel jente som har fått 10 - ti års fengsel for BILTYVERI!!!

Det er nesten så jeg blir helt matt av hva dem kan få seg til å gjøre i det landet der altså!!! Det er nesten så jeg ikke finner ord. Hvordan i all verden kan en dommer i et såkalt sivilisert land få seg til å dømme ei 12 år gammel jente til 10 år i fengsel da? Jeg aner ikke hva dem forsøker å oppnå med en slik dom mot et barn. Det er rett og slett helt forkastelig. Jeg blir sint og kvalm av hvordan det amerikanske rettsvesnet fungerer.

Amerikanerne skriker opp om menneskerettigheter osv i andre land men behandler sine egne barn på en måte som er rett og slett helt for jævelig.

 

 Jeg har skrevet det tidligere, men gjentar det gjerne: Jeg har ikke annet til overs for USA enn forakt... De er forbrytere mot sine egne barn og det med loven i hånd!!!

 

kilde: http://pub.tv2.no/nettavisen/verden/article432960.ece


Kommentarer:
Postet av: Mr Kahn

Og her tok du et kvantesprang inn p Tullingtoppens adelskalender. Det bor en kvart milliard mennesker i USA som antagelig er like forbannet p denne dommen som deg, din dust, likevel dmmer du nasjonen USA som en "barnemishandlerstat".Fortsett hakke ls p den nasjonen som har srget for at du kan sitte der og brnnpisse og drite i eget rede, knarken har vel tatt det lille vettet du hadde. Dette er siste innlegget jeg skriver p denne "bloggen", da jeg ikke trives i selskap med kommunister og jdehatere.Dra til helvete!

06.08.2005 @ 20:23
Postet av: Knut Stian Olsen

Mr Kahn...Synd se at du faller ned p et slikt lavml at du kommer med slike karakteristikker. Det hadde jeg faktisk ikke ventet fra deg!!!Det falt deg tydligvis tungt for hjertet at noen faktisk fritiserer USA for mten de beandler sine barn p. Det var tydligvis ogs vanskelig forsvare for deg siden du kommer med masse "drittslenging" i stedet!Om du vil komme tilbake igjen senere er opp til deg selv, men jeg kommer aldri til la vr kritisere det jeg fler for kritisere uansett hva du mtte mene om meg Mr Kahn!Grunnen til at jeg ikke sensurerer akkurat dette innlegget er for vise alle hvor lavt du sank i denne bloggen... DesverreOg til slutt om barnemishandlerstat! Ja det er dette landet s lenge det i flge loven der er lov til behandle barn p den mten...

06.08.2005 @ 21:30
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Maria

Hahahah..*ler av Mr. Kahn*...herregud..."kommunister og jdehatere." Nr ble jder diskutert en gang? Eller kommunister for den saks skyld..? Haha..jaja. Du fr kose deg p andre "blogger" da ;)

06.08.2005 @ 23:45
Postet av: tone-marie olsen

nei,jder ble ikke nevnt en gang,syns hr. olsen har et bra poeng jeg,og at usa faktisk ikke er det "stormakt`s landet" jeg en gang s litt opp til.. ja det bor mange mennesker der,men det er ogs det landet som utretter mest overgripelser mot barn og andre forsvarslse mennesker.. lykke til videre med blogginga mr. kahn!!!

07.08.2005 @ 01:37
URL: http://dyrevenn.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Ikke blant siviliserte land ihvertfall Tone...Blant siviliserte land er jeg sikker p at USA troner alene p toppen nre det gjelder overgrep mot sine egne barn...

07.08.2005 @ 01:42
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/163484