USA's organiserte barnemishandlig fortsetter

Nå har det skjedd, det som jeg har beskrevet tidligere!!! USA bedriver virkelig offentlig barnemishandlig. Denne gangen er det ei 12 år gammel jente som har fått 10 - ti års fengsel for BILTYVERI!!!

Det er nesten så jeg blir helt matt av hva dem kan få seg til å gjøre i det landet der altså!!! Det er nesten så jeg ikke finner ord. Hvordan i all verden kan en dommer i et såkalt sivilisert land få seg til å dømme ei 12 år gammel jente til 10 år i fengsel da? Jeg aner ikke hva dem forsøker å oppnå med en slik dom mot et barn. Det er rett og slett helt forkastelig. Jeg blir sint og kvalm av hvordan det amerikanske rettsvesnet fungerer.

Amerikanerne skriker opp om menneskerettigheter osv i andre land men behandler sine egne barn på en måte som er rett og slett helt for jævelig.

 

 Jeg har skrevet det tidligere, men gjentar det gjerne: Jeg har ikke annet til overs for USA enn forakt... De er forbrytere mot sine egne barn og det med loven i hånd!!!

 

kilde: http://pub.tv2.no/nettavisen/verden/article432960.ece


Kommentarer:
Postet av: Mr Kahn

Og her tok du et kvantesprang inn på Tullingtoppens adelskalender. Det bor en kvart milliard mennesker i USA som antagelig er like forbannet på denne dommen som deg, din dust, likevel dømmer du nasjonen USA som en "barnemishandlerstat".Fortsett å hakke løs på den nasjonen som har sørget for at du kan sitte der og brønnpisse og drite i eget rede, knarken har vel tatt det lille vettet du hadde. Dette er siste innlegget jeg skriver på denne "bloggen", da jeg ikke trives i selskap med kommunister og jødehatere.Dra til helvete!

06.08.2005 @ 20:23
Postet av: Knut Stian Olsen

Mr Kahn...Synd å se at du faller ned på et slikt lavmål at du kommer med slike karakteristikker. Det hadde jeg faktisk ikke ventet fra deg!!!Det falt deg tydligvis tungt for hjertet at noen faktisk fritiserer USA for måten de beandler sine barn på. Det var tydligvis også vanskelig å forsvare for deg siden du kommer med masse "drittslenging" i stedet!Om du vil komme tilbake igjen senere er opp til deg selv, men jeg kommer aldri til å la vær å kritisere det jeg føler for å kritisere uansett hva du måtte mene om meg Mr Kahn!Grunnen til at jeg ikke sensurerer akkurat dette innlegget er for å vise alle hvor lavt du sank i denne bloggen... DesverreOg til slutt om barnemishandlerstat! Ja det er dette landet så lenge det i følge loven der er lov til å behandle barn på den måten...

06.08.2005 @ 21:30
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Maria

Hahahah..*ler av Mr. Kahn*...herregud..."kommunister og jødehatere." Når ble jøder diskutert en gang? Eller kommunister for den saks skyld..? Haha..jaja. Du får kose deg på andre "blogger" da ;)

06.08.2005 @ 23:45
Postet av: tone-marie olsen

nei,jøder ble ikke nevnt en gang,syns hr. olsen har et bra poeng jeg,og at usa faktisk ikke er det "stormakt`s landet" jeg en gang så litt opp til.. ja det bor mange mennesker der,men det er også det landet som utretter mest overgripelser mot barn og andre forsvarsløse mennesker.. lykke til videre med blogginga mr. kahn!!!

07.08.2005 @ 01:37
URL: http://dyrevenn.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Ikke blant siviliserte land ihvertfall Tone...Blant siviliserte land er jeg sikker på at USA troner alene på toppen nåre det gjelder overgrep mot sine egne barn...

07.08.2005 @ 01:42
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/163484