Venstre over sperregrensen

For en som sannsynligvis kommer til å stemme Venstre i år er dagens gallup fra TNS Gallup for TV2 og Nettavisen gledelig lesning. Venstre er for første gang på 2.5 år over sperregrensen og oppnår, eh, "formidable" 4.4 prosent på dagens måling. Og noe som er minst like gledelig er at Senterpartiet kun får 4.9 prosent i samme måling og det betyr at Venstre faktisk begynner å øyne en mulighet til å bli større enn Senterpartiet ved årets valg.

Stortings og sametingsvalget 2005 er en triller vi sjelden har sett maken til ved norske valg. Og det er meget morsomt synes jeg. Valg skal være slik. Det skal være spenning i et valg og jeg tror det vil være med på å faktisk høyne interessen for norsk politikk og dermed også valgdeltakelsen. Det er bra for demokratiet også, at så mange som mulig av de stemmeberettigede faktisk stemmer.

Jeg håper alle vil delta og oppfordrer alle til å gå til valgurnene ved årets valg, uahengig av hva dere måtte stemme (bare dere stemmer Venstre hehe)...


Godt valg den 12 september til alle mine lesere...

Kommentarer:
Postet av: Trond

Utrolig det var som jeg skulle ha sagt det selv. Men det hadde du vel mistanke om allerede hehe

05.09.2005 @ 22:01
URL: http://trond.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

:)Jepp det hadde jeg mine mistanker om ja...

05.09.2005 @ 22:11
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Raymond

Og i morgen fr vi enda flere hyggelige tall for Venstres del. Dette valget blir meget spennende. Vi fr se p mandag hvordan det gr.

07.09.2005 @ 19:17
URL: http://raymond.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/212333