Indonesiske karikaturer

"En radiostasjon i Indonesia arrangerte søndag en tegnekonkurranse for barn, hvor målet var å gjøre narr av det danske kongehuset. På den måten vil stasjonen ta hevn for de omstridte Muhammed-tegningene." skriver VG i dag.

Min Mening synes dette er helt fantastisk. Fantastisk fordi indonesiske barn får bruke sine kunstneriske evner og sin fantasi til å illustrere hva de synes om dansker og dansk kongehus (selv om de sannsynligvis ikke vet hva Danmark er eller hvor det ligger).

Men - og det er selvsagt et stot men - får disse barna lov til å illistrere hva de vil? Får de lov til å illustrere profeten? Får de lov til å illustrere noe annet enn det denne skolen (eller myndighetene) sier at de skal illustrere?

Vel, det får de desverre ikke lov til. Men Min Mening har tegnet dette. Om ikke profet4en selv (for det er jo forbudt) så har Min Mening tegnet profetens fødselsøyeblikk.

Muhammeds fødested

Kommentarer:
Postet av: Nicolas

Med fare for fornrme tegneren - er det snakk om et brunye eller en fdselskanal?Forvrig en deilig ironi radiokanalen umulig kan se, at ved "ta igjen" s legitimerer de vpenet som er brukt mot dem selv. Jeg regner med vi hrer om de fleste slike tegnekonkurranser, slik at nr frekvensen er spass lav, betyr det at muslimer flest er like modne (og dumme) som nordmenn flest.Det er jo ogs utrolig morsomt at de ikke oppnr noe mer enn at skandinavere rister oppgitt p hodet og sier "Ser dere? Ytringsfrihet er bra. Vi driter vel i hva dere synes om vr konge, og vi synes dere kan drite i hva vi mener om deres profet."

Postet av: Knut Stian Olsen

For Muhammed er det to sider av samme sak. Muhammed skal jo etter sigende bli fdt av en mann.

06.11.2006 @ 19:26
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Marius Andersen

Ikke verst.Jeg foreslr at du laster opp kunstverket til Blink-gruppen Vis oss dine Muhammed-tegninger!:http://blink.dagbladet.no/community/news.html?community_id=207712

09.11.2006 @ 17:26
Postet av: Knut Stian Olsen

Skulle jeg gjerne ha gjort, men jeg er ikke blink-medlem og har ingen planer om bli det heller :O)

09.11.2006 @ 19:35
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2602636