Hvorfor lyver du Jonas Gahr Støre

"Tidligere i dag talte utenriksminister Støre til millioner muslimer verden over på de arabiske TV-kanalene Al-Jazeera og Al-Arabya. Sistnevnte TV-stasjon har 200 millioner seere. I det rundt 15 minutter lange intervjuet forklarte Støre blant annet at det bare er en norsk avis som har trykket de omstridte tegningene." (Dagbladet)

Kjære Jonas Gahr Støre, hvorfor lyver du om muhammedkarikaturene og sier at det kun er en norsk avis som har trykket disse tegningene?

Det er en regelrett løgn å si at det kun er Magazinet som har trykket disse tegningene. Dagbladet har også gjort det samme den 10.januar. Samme dagen som Magazinet trykket disse karikaturene...

Også Aftenposten gjorde det samme før jul en gang, men de har fjernet linken til disse tegningene fra sine nettsider.

Hvilken agenda har du for å lyve om dette Gahr Støre? Du mister all troverdighet når du lyver om en så viktig sak. Og når du kan lyve om dette; når vil du da komme med den neste løgnen Jonas Gahr Støre...

Kan vi stole på en utenriksminister som lyver i så viktige spørsmål?


(e-post er avsendt)

Kommentarer:
Postet av: Lillebror

Bra poeng, og det er dette som er skremmende...At de er så redde, Støre og Stoltenberg, og må sverte en kristenavis med 5500 i opplag, er forkastlig av en statsleder som stoltenberg og et statsråd som Støre. Så her er jeg enig med deg!

07.02.2006 @ 07:45
URL: http://www.lillebror.weblogg.no
Postet av: Conad

Ikke spesielt lurt å bli tatt i løgn i denne talen, er det vel? Tror vel dette var viktigere enn å risikere at en eller annen kan påpeke at hvis det lyves om det (ganske uvesentlige punktet), hva hindrer at resten også er løgn?Ser ut som at regjeringa nå har lagt seg på en linje hvor ansvaret for opptøyene legges til Selbekk - og at Støre her underbygger det Stoltenberg begynte på. Synes regjeringa's håndtering var grei (vet vi ikke var enige der), men nå ser det ut som at panikken tar overhånd i regjeringskvartalet.

07.02.2006 @ 17:02
Postet av: Jennika

En faksimile er altså noe litt annet enn en trykking. Så formelt sett har Støre sitt på det tørre.

07.02.2006 @ 17:07
Postet av: Conad

Magazinet har trykket en faksmile fra Jyllands-Posten.Skal du tolke det sånn, Jennika, har ingen i Norge trykket tegningene.Det er vel ikke helt slik man ser det i Midt-Østen....

07.02.2006 @ 17:32
Postet av: Martin

Godt poeng. Det er ikke bare en kristen avis som har trykket disse bildene. Mange aviser over hele Europa har trykket dem nå, og mange bloggere har valgt å trykke dem. Har enda ikke funnet en kristen blogger som har valgt å trykke dem, og alle kristne jeg har snakket med tar avstand fra publiseringen av bildene. Så de ekstreme ytterpunktene på hver side virker å være Selbekk alene mot Islamistene. Ja, han skal få det lett..

07.02.2006 @ 22:27
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Jennika: Conad har rett her, også Magazinet trykket en faksimile, så Gahr Støre har nok ikke sitt på det tørre...

08.02.2006 @ 02:36
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Trond

Burde ikke du holde kjeft lillebror når magazinet selv har svertet muslimer verden rundt. Sverting av kristne er galt, men muslimer er riktig.For min del må man si hva man vil, men da bør man være konsekvent.

08.02.2006 @ 19:20
URL: http://trond.weblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/711351