Overrasket?

"Jeg blir overrasket når jeg ser noen starte dagen med en pølsemeny. Da lurer jeg på hva de spiser utover dagen, sier Britt E. Villa i LHL" (VG-Nett)

Britt E. Villa, kanskje du skulle konsentrere deg om din egen jobb og din egen grønnsaksblanding i stedet for å legge deg opp i hva andre gjør og spiser?

Og at du blir overrasket vitner vel om at du sjelden eller aldri tar turen innom en bensinstasjon om morgenen. Det er langt unna å kunne klasifiseres som en overraskelse at man kjøper pølser på bensinstasjonen.

Kommentarer:
Postet av: Mathias

Hot-dog til frokost er jo perfekt, det hender jeg gjør det når Narvesen har tilbud på hot-dogs. Når jeg gjør det spiser jeg egentlig ganske lite senere på dagen, ikke før lunch ihvertfall, kanskje tar jeg en sen lunch da. Varm mat til frokost er ikke noe gale, det gjør de bl.a. i England.

07.03.2006 @ 22:28
URL: http://ldf-ap.blogspot.com
Postet av: Lasse G. Dahl

Jeg blir overrasket HVER gang jeg ser noen spise på en bensinstasjon, jeg. I alle fall med mindre de er pære fulle. Og jeg skjønner ikke helt beveggrunnen, er det liksom sånn "Er denna plassen bra nok til at bilen min spiser maten her, holder det nok for meg, også!", eller er det bare det at man ikke kjenner til andre steder?Og i England gjør de mye gøy. Jeg husker når jeg tok toget fra Eastbourne til London en morgen. Gutta som skulle til City tok frokosten på toget. Sigaretter og bar whiskey. Klokka halv åtte på morgenen. Engelsk frokost kan være så mangt.I Norge hadde de sikkert spist pølse på Shell. Jeg er ikke sikker på hva som er minst skadelig.

07.03.2006 @ 23:04
URL: http://www.lassedahl.com/
Postet av: Knut Stian Olsen

Lasse: Hvis livet skal gå ut på å kun passe seg for alt som er farlig, da er det ikke mye til liv egentlig. Jeg velger å heller dø litt yngre og nyte livet mens jeg kan...Bensinstasjonspølse er godt ;O)

07.03.2006 @ 23:44
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Lasse G. Dahl

Ingen har sagt at livet kun skal gå ut på å passe seg for alt som er farlig, men det er et stykke fra det, til å starte arbeidsdagen med bart brennevin, da.Og nei, bensinstasjonspølse er IKKE godt - jeg har prøvd dem et par ganger, men foretrekker mat.

08.03.2006 @ 10:43
URL: http://www.lassedahl.com/
Postet av: Trond

Foretrekker jeg heller en kebab meny. grønsaker er viktig omm morgenen vet du.

08.03.2006 @ 23:33
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: Martin

Kebab er tingen. Også Lasagne såklart.

09.03.2006 @ 23:34
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: ronny myrvang

ostepølse på statoil og esso anbefaller jeg ! det er en opplevelse nesten bedre en sex!!

10.03.2006 @ 01:19
Postet av: Knut Stian Olsen

For ikke å glemme ostepølsene de har på bensinstasjonene i Sverige, det er ostepølse det...

10.03.2006 @ 06:57
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/876931