Bush-klanens menneskesyn

Eks-presidentfrue og nå mor til den sittende presidentet George Bush, Barbara Bush sier at de som nå ble hardest rammet av orkanen Katarina var underpriviligerte fra før. Hun sier i følge VG til radioprogrammet Marketplace at: "Mange av folkene i arenaen her, vet du, var underprivilegerte uansett, så dette fungerer veldig bra for dem".

Denne uttalelsen fra Barbara Bush er et klart bevis på Bush-klanen sitt menneskesyn og mangel på empati for mennesker i en svært vanskelig situasjon. For jeg vil anta at Bush junior er oppdratt av sin mor og følgelig har det samme synet på mennesker, fattige mennesker, som sin mor. Det Hvite Hus ville heller ikke svare på spørsmålene fra New York Times om Barbara Bush sine uttalelser til radioprogrammet skriver VG.

Fru Bush tror tydligvis at mennesker som har mistet alt de eide i orkanen Katarina har det mye bedre inne på stadionen Astrodome i Huston enn de ville ha hatt det i sine egne hjem i New Orleans. Det er visse eiendeler som ikke kan erstattes, som f.eks fotografier og andre ting med affeksjonsverdi. Og å mene at orkanoffrene har det mye bedre stuet sammen i tusentall inne på en idrettsstadion enn de ville ha hatt det i sine egne hjem er rett og slett kvalmende.

En annen ting som Fru Bush ser ut til å glemme midt oppe i alt dette er at også svært mange av de rammede har mistet så mye mer enn sine eiendeler. De har også mistet familiemedlemmer. Mange har mistet sine foreldre og mange har mistet sine barn eller ektefelle osv. Allikevel hevder altså Fru Bush at de har det mye bedre på flatsenger inne på Astrodome.


Kommentarer:
Postet av: Lasse G. Dahl

Det fru Bush uttrykker mest redsel for, er jo at disse underpriviligerte ikke skal flytte hjem igjen, men faktisk finne p bosette seg i Texas. Det blir litt for mange sorte mennesker p en gang for en gammel texanerfrue, det.Litt morsomt at det er slike mennesker som er ledestjernene for vre regjeringspartiers valgkampstrateger - men det ville vre feil si at det ikke vises ...

08.09.2005 @ 00:49
URL: http://www.lassedahl.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/215435