Grønn gasskraft, seier for SV???

- "Grønn gasskraft er en seier for SV", jubler Kristin Halvorsen på Sosialistisk Venstreparti sine nettsider i dag. Jeg synes nå hun tar litt vel hardt i. Grønn gasskraft er ikke en seier for noe annet enn miljøet det. Det er overhodet ikke SV sin fortjeneste at utviklingen av CO2-rensing har kommet så langt som den har. Det er pga norsk forskning og utvikling at så har skjedd.
- I samme artikkel forsøker Kristin Halvorsen å slå politisk mynt på de orkanrammede i New Orleans. Hun sier: Det er snart bare Carl I. Hagen som benekter klimatrusselen samtidig som vi ser ekstremvær i Europa og orkanen Katrina raserer New Orleans.
- Det er direkte kvalmende at hun prøver å slå politisk mynt på de rammede i New Orleans. Det viser bare hvor desperate SV er i ferd med å bli. Kanskje på grunn av at meningsmålingene den siste tiden viser et parti i fritt fall. Også på skolevalget, der de normalt er sikre valgvinnere, ble de årets tapere.

- Hun sier videre i artikkelen "Den nåværende høyredominerte Bondevik-regjeringen har knapt løftet en finger for grønne energiløsninger. Det er derfor på høy tid, eller overtid, at Bondevik avløses av rød-grønn kraft for å få fart på miljøvennlig næringsutvikling". Jada Kristin Halvorsen, du får nok rett i det, bare du overser din mulige regjeringspartner. Du har kanskje ikke fått med deg at Arbeiderpartiet faktisk stemte for denne utbyggingen når Bondevik måtte gå i 2000!
- Jeg kan ikke si at hennes og SV's påstand om "miljøvennlig næringsutvikling" er særlig troverdig. Det blir nok heller slik at man kan fjerne ordet "næringsutvikling" i SV's vokabular og erstatte det med "arbeidsløshet" slik at påstanden blir slik; "miljøvennlig arbeidsløshet". Det er nettopp det SV's politikk handler om. Selv om de ikke innser det selv.

Kommentarer:
Postet av: Lasse G. Dahl

Hvis du mener at å nevne koblingen mellom menneskeskapte CO2-utslipp og økningen av havtemperaturen er å "slå politisk mynt", betyr vel det at du avviser at en slik kobling finnes?

08.09.2005 @ 00:01
URL: http://www.lassedahl.com/
Postet av: Knut Stian Olsen

Jeg mener ikke at den koblingen ikke finnes, men hun (Halvorsen) bruker katastrofen i New Orleans som et utspill i valgkampen og det er det jeg ikke liker...

08.09.2005 @ 00:29
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Lasse G. Dahl

... så i valgkampen skal ikke politikere snakke om ting som er alvorlige, katastofale eller dødelige? Jeg synes nettopp valgkampen skal brukes til å sette lys på slike ting, jeg.Hva folk stemmer er tross alt ganske bestemmende for slikt som menneskeskapte CO2-utslipp.

08.09.2005 @ 00:40
URL: http://www.lassedahl.com/
Postet av: Knut Stian Olsen

Jeg tror ikke du har lest hele innleget mitt... Jeg skriver ikke om hva som skaper CO2 utslippet, jeg er fult klar over at det etter all sannsynlighet er menneskeskapt. Men jeg skriver at det ikke er politisk rett av SV å ta på seg æren for at vi får cO2 rensing ei heller at de bruker masseødleggelse som det værfenomenet Katarina var for å slå politisk mynt... Andre (Frp) har tidligere blitt kritisert for nettopp det samme

08.09.2005 @ 00:45
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/216041