Skikk og bruk - Reidar Helliesen

Nordmenn er frekke, brautete og gir blaffen i kultur og tradisjoner, mener skikk og bruk-ekspert Reidar Helliesen [...] "Vi tenker mest på oss selv og bruker helst ikke tid på andre. Hvorfor kan vi ikke være litt høfligere? mener han" (VG-Nett)


(Foto: Erling Hægeland)

Reidar Helliesen altså. Den hyggelige, kameratslige, joviale og omgjengelige mannen fra TV2's Fagerstrand skal belære nordmenn om skikk og bruk på ferie i utlandet.

Reidar Helliesen som sammen med May-Brit Park ble beskyldt for romavlytting, kontraktsbrudd og stjeling av fellespenger under innspillingen av serien på TV2 skal altså belære oss andre om skikk og bruk?

SutreReidar, psykoReidar, manipulereReidar, jegeruskyldigReidar, ingenforstårmegReidar, alleandreharfeilReidar, han skal altså belære andre om å oppføre seg høfflig?

Trur jeg ler meg ihjel jeg...

Glem det Reidar Helliesen. Overlat til Min Mening å lære nordmenn om skikk og bruk i utlandet.

F.eks kan det gjøres på denne måten:

Full på tur 4Full på tur 3Full på tur 2Full på tur
(Foto - PRIVAT)

Kommentarer:
Postet av: Israel-venn

Har svart deg =)

09.08.2006 @ 00:34
URL: http://www.israel.abcblogg.no
Postet av: flg med

ha ha - du har ikke forsttt mye. Reidar er jo kjent som skuespiller. En dyktig sdan. Les hjemmesiden hans: dannelse.no s ser du at han har vrt med p mange realityserier fr - alt for moro skyld. Han er dypt respektert i Stavanger og er kjent som blant annet politiker der. Flg med gutt!

10.08.2006 @ 15:53
Postet av: Knut Stian Olsen

Om han er skuespiller eller politiker eller hva det mtte vre spiler ingen rolle s lenge han oppfrte seg som en tulling p TV2's Fagerstrand.Du vil kanskje hevde han spilte skuespill, men beskyldningene om romavlytting, kontraktsbrudd og stjeling av fellespenger under innspillingen vitner om elendig skikk og bruk og han br derfor ikke belre andre om skikk og bruk. Mannen kan jo ikke oppfre seg i hht skikk og bruk selv...

10.08.2006 @ 16:29
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: flg med

Reidar er jo genial. Han har jo forsttt hva det hele gr ut p. Han har jo bare laget bra realityfjernsyn. Akkurat slik folk vil ha det. Helt topp spr du meg. Dessuten vet vel de fleste av oss at fjernsynsopptak blir kuttet og redigert akkurat slik de vil. De som tror at det som blir servert p fjernsyn er virkelighet br ta seg en time i mediekunnskap. Reality er reality! F det inn i skallen. Skuespill er ikke virkelighet - HALLO! Snakk om forst denne verden... Jeg digger folk som har evnen til lure personer som deg lekende lett hi hi. Jeg kaller det STOR skuespiller kunst.

10.08.2006 @ 23:59
Postet av: flg med

Hei igjen. Se p disse sidene. Det forteller vel det meste. P hjemmesiden hans finner du enda mer stoff. Se p dannelse.nohttp://web3.aftenbladet.no/kultur/article89092.ecehttp://web3.aftenbladet.no/kultur/article92899.ecehttp://dt.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20041128/NYHET/111280319&SearchID=73215682423788

11.08.2006 @ 00:04
Postet av: Knut Stian Olsen

Enten leste du ikke det forrige svaret mitt, eller s er du Reidar Helliesen selv...

11.08.2006 @ 00:05
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Ja Reidar Helliesen er lur. Han lurte alle til tro at Reidar Helliesen er en jvla psykoidiot. Det er lurt det...

11.08.2006 @ 00:08
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1769029