Politikeres dobbeltmoral...

- Sosialistisk Venstreparti og Arbeiderpartiet var store motstandere av de såkalte reklametårnene i bybildene rundt i Oslo og andre steder og de var/er motstander av for mye reklame i det offentlige rom. SV var kanskje den aller sterkeste motstanderen. Men nå viser det seg at begge partiene bruker disse reklamemulighetene både på reklametårn og særlig i leskur osv for å fremme sine respektive partiers politikk skriver Aftenposten i dag.
- Administerende direktør i JCDecaux, Øyvind Markussen sier at: "SV innser jo åpenbart at dette er en velegnet mediekanal for å nå frem med budskapet sitt. På den ene siden ønsker de å bruke kanalen, på den andre siden ønsker de å skjerme byens borgere og sier i programmet sitt at de er imot. Jeg synes ikke det henger helt i hop". (JCDecaux er det reklamefirmaet som eier disse reklametårnene og leskurene og som er oppdragsgiveren til SV).

- Jeg er veldig enig med Markussen i det han sier at det ikke henger helt i hop at SV velger å bruke disse reklamemulighetene når de egentlig er i mot dem. Det vitner om en betydlig forskjell mellom ord og handling. Det vil si en skikkelig god gammeldags, norsk dobbeltmoral.
- Denne dobbeltmoralen gjelder ikke bare SV. Også Ap har uttalt at de er sterkt i mot de gatetårnene og vil begrense reklamen i det offentlige rom. Likevel henger deres reklame på de samme leskurene som SV sin reklame gjør. Pål Martin Sand i Arbeiderpartiets bystyre gruppe sier: "Reklameplakatene står jo der uansett, så om du reklamerer for Ap. eller tyggegummi påvirker ikke mengden av reklamen". Også her er det en skikkelig lang avstand mellom liv og lære altså. Dette viser en holdning til sine egne og partiets standpunkter som er som er direkte latterlige. "Vi har rett men gjør det feil, men innrømme det? Aldri"

- For egen regning så må jeg si at hvis våre politikere og politiske partier skal kunne ha noe som helst troverdighet på hva dem står for i de enkelte sakene så bør de i hvertfall ikke gjøre slik som jeg har beskrevet her. Det blir rett og slett for dumt når man ikke gjør det man står for.
- Dette er bare et lite eksempel på dobbeltmoral hos våre politikere. Det finnes helt sikkert mange andre eksempler også rundt i vårt ganske land og jeg vil gjerne ha slike eksempler, uavhengig av parti. Det eneste kravet jeg vil sette er at de må kunne dokumenteres på en eller annen måte. Jeg er i ferd med å skrive et større innlegg om dobbeltmoral hos politikere og hjelp fra mine lesere vil være meget velkomment. Jeg vil helst ha slike saker på epost. dakoprince@gmail.com og hvis noen vil ha G-mail så mail meg... :)

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/217407