Gratulerer USA

Det er så definitivt en gledens dag i dag etter Demokratenes seier i valget i USA i går. Demokratene seiret over erkemoralistene, krigshisserne, torturistforsvarerne og miljøverstingene hos Republikanerne. I tillegg fikk jeg nå litt ekstra sukker på maten ved at sjefshauken, forsvarsminister Donald Rumsfeldt går av.

Herlig

Jeg fryder meg stort i dag og selv om det "bare" er Representantenes hus (United States House of Representatives) i Kongressen (United States Congress) som er vunnet foreløpig er det en gledens dag i dag. Fremdeles gjenstår en omtelling i Virginia og den vil sannsynligvis ikke bli klar før 27.november. Virginia sitter med nøkkelen til hvem som får flertall i Senatet (United States Senate).

Selvsagt håper jeg at det er demokratene som får flertall også i Senatet etter omtellingen, men det er uansett en gledens dag med flertallet i Representantenes hus og ikke minst Donald Rumsfelds avgang.

Gratulerer med et vel gjennomført og klokt valg USA...

Og på fredag begynner vintersesongen med ski og alpint :O)

Kommentarer:
Postet av: Grensels

Det er et lite, et RLITE steg i riktig retning. Men jeg gleder meg ogs over at Rummy endelig fikk en p trynet, sammen med hele New American Century rukkelet.

08.11.2006 @ 22:53
URL: http://utengrenser.blogspot.com
Postet av: Knut Stian Olsen

Joda, steget er lite det Grensels, men bedre med ett lite steg i riktig retning enn ingen steg i det hele tatt ;O)

09.11.2006 @ 00:12
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Megameow

Hallo fra en nordmann som bor i USA og som ogs er veldig fornyd med valget. Og det blir ikke omtelling i Virginia allikevel, demokraten er erklrt vinner og de har flertall i Senatet ogs! JIPPI!

09.11.2006 @ 10:40
URL: http://www.enjoydiary.com/megameow
Postet av: Knut Stian Olsen

Det er gode nyheter Megameow :O)

09.11.2006 @ 19:37
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2641165