Tekniske feil og problemer...?

7000 flyavganger er kansellert hittil i år skriver Nettavisen. Og de skriver videre at det er primært SAS Braathens avganger som blir kansellert. En del av disse kanselleringene skyldes problemene ved kontrollsentralen på Røyken.

Norwegian beskylder SAS Braathens for såkalte komersielle kanselleringer, dvs kanselleringer fordi der er for få passasjerer, men dette benektes av SAS Braathens.

Så langt alt vel. Men jeg stiller et spørsmålstegn ved forklaringen som SAS Braathens kommer med til Nettavisen om disse kanselleringene. Siw Meisingseth, informasjonssjef i SAS Braathens, sier at de fleste kanselleringene skyldes tekniske feil og problemer.

Hvis det er sånn at det så ofte er så mye tekniske feil og problemer med flyene til SAS Braathens, er det da trygt å fly med dette selskapet? Burde ikke et flyselskap ha en flypark som det ikke var så mye tekniske feil og problemer med? Burde ikke SAS Braathens da bytte ut disse flyene med nye og sikrere fly uten at disse feilene oppstår til stadighet?

Jeg bare spør...!!!

Kommentarer:
Postet av: Trond

Ta tog

09.12.2005 @ 18:02
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: Martin

Eller bt

10.12.2005 @ 12:47
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/477089