Om Heikki Holmås og en egen innrømmelse

Heikki Holmås synes ikke det er noe kritikkverdig i at han bruker jobbaddressen og sitt kjente navn til å prøve å skaffe seg billetter til en konsert som har vært utsolgt i lang tid. "Nei, det der må være greit. Jeg klarer ikke å se det noe feil i det", sier Holmås (Dagbladet)

Dette er ingen stor sak, men litt morsomt er det. For prinsippet om at alle er like og at vi skal tilstrebe oss et klasseløst samfunn er et sosialistisk mål. Men i iveren etter å få tak i biletter til Depeche Mode (forståelig det for DM er knallbra) så bruker Holmås sin "høye samfunnsstilling" for å forsøke å få tak i disse bilettene.

At Heikki Holmås også bruker jobbadressen (altså e-postadressen han har på Stortinget) er per definisjon det samme som å bruke Stortingets brevpapir til samme formål. Og så vidt jeg husker er SV vanligvis de første til å rope opp både høyt og lenge om slikt misbruk av sin stilling om andre bruker Stortingets brevpapir til lignende formål.

En liten historie tilslutt: I 1994 var jeg i militæret, tillitsvalgt faktisk, for 8 mann ved LKI Kongsvinger. Som tillitsvalgt ble jeg innkalt til Landskonferansen for tillitsvalgte i forsvaret og det året ble den lagt til KNM Harald Hårfagre (tidl. Madlamoen). Der var også Heikki Holmås og han ble valgt inn i TMOs Landssekreteriat. (Tillitsmannsordningen i Forsvaret). Og nå må jeg komme med en innrømmelse: Jeg stemte på Heikki Holmås... Jeg gremmes...!   ;O)


Kommentarer:
Postet av: Conad

Stemte du på....? Ånei, hvordan kunne du? Makan!Enig i at saken er litt vittig, og prinsippielt kan man rynke litt på nesa.

09.02.2006 @ 18:43
Postet av: Vegard

Mnja. Heikki Holmås vant da en gang i tida ett eller annet i ei konkuranse på Marte og kom vistnok en smule i kontakt med dama da. At han sender en mail og spør om ho klarer å fiske fram noen billetter han kan få kjøpt er det da ikke noe problem involvert ved.Prinsipielt er kanskje det å bruke stortingets epostadresser det samme som å bruke stortingets brevpapir, men i praksis så vet vi at det ikke er slik. e-post og brev er to forskjellige medium som brukes ulikt. De aller fleste bruker jobbadressa si også som privat adresse når de er på jobb. Det gjør sikkert stortingsrepresentanter også.

09.02.2006 @ 21:30
URL: http://smuss.org
Postet av: Kjetil

Interessant sak - helt enig med deg i at dette er kritikkverdig. Men SV's klasseløse samfunn gjelder jo ikke SV folk selv - de er jo fulle av dobbeltmoral :)

09.02.2006 @ 21:59
URL: http://kjetil.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Conad: Hvis du bare hadde sett alternativene... Dessuten opplyste han ikke om at han var SV'er den gangen :O)

10.02.2006 @ 03:22
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Heikki Holmås

Strengt tatt Knut Stian, skal du ikke ha så dårlig samvittighet, for jeg var eneste kandidat fra sjøforsvaret;-) Jeg fikk ikke kjøpt billett av Marte, men ble derimot invitert med på konsert av en Hydro-dame. Skrekkelig bra konsert!

06.03.2006 @ 23:35

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/724817