Politikerkurs

For noen dager siden kunne vi lese i de aller fleste store mediene her til lands at Carl I. Hagen hadde kastet søpla si i en privat container til et eller annet hagesenter (husker ikke hvilket). I den søpla lå det også malingsspann og annet "farlig" avfall! Nå har organisasjonen "Grønn Hverdag" tilbudt Hagen kursing i hvordan man behandler slikt avfall og Hagen, som den velgerkåte politiker han er, takket ja til dette kurset.

 

Det er flott at Hagen takket ja til et slikt kurs for å lære hvordan man skal behandle "farlig" avfall, men det er ikke bare Hagen av toppolitikerne her i landet som burde kurses i ting de ikke har greie på. Jeg har noen forslag:

  • Erna Solberg: Burde kurses i medmenneskelighet, selv om hun ikke tar anstøt av Harald Eias fedmeraljering så er det mange nordmenn som sliter med dårlig selvbilde. Det blir ikke akkurat bedre av slike kampanjer ihvertfall.
  • Kjell Magne Bondevik: Kurs i riktig medisinbruk. Han har tatt så mye Valium og lykkepiller at han flyter på en evig lykkesky (heldiggrisen)
  • Dagfinn Høybråten: Et kurs i hvordan mørkemenn kan gjøre hverdagene litt lysere for vanlige folk
  • Åslaug Haga: Et kurs for å opplyse om at biologisk mangfold i naturen også omfatter rovdyr
  • Kristin Halvorsen: En studie av en globus for å vise henne at Pakistan ikke er et norsk fylke
  • Jens Stoltenberg: Noen burde kurse ham i hvorfor politiske partier ikke knuller med fagforbund (Ikke minst fordi Gerd Liv Valla antakelig er det styggeste kvinnemennesket i Norge etter Marit Breivik)
  • Lars Sponheim: Hvordan kvitte seg med Odd Einar "har jeg sagt det" Dørum
  • Torstein Dahle: Hvorfor kommunismen døde i Europa
  • Vidar Kleppe: Sy-kurs for å lage sine "fiendedrakter" til den paintballklubben som Demokratene er

 

Kunne selvsagt tatt med Carl I på denne lista også ettersom de andre partilederne er der, men han er jo allerede opptatt med ett annet kurs! Men tar gjerne i mot andre forslag til voksenopplæring og etterutdanning av våre politikere!!!


Kommentarer:
Postet av: Anders

Behovet for kursing av politikere er nok som du antyder stort, her er det rom for en mengde av kurs!Obligatorisk for alle burde kurset 'Hvordan oppfre seg menneskelig i det offentlige rom' vre. Med mulighet for individuell og personlig tilrettelegging...F.eks: Carl I.: Turbopopulisme, hvordan snakke folk etter kjeften uten at noen merker det.Dagfinn H.: Maktsyk og kristenfanatiker uten at noen ser det...p ynene dine.Kjell M.: Hvordan lyve uten at Gud sender deg til helvete? Jeg tror han allerede har et triks eller to p lager, men shit samma...Jens S.: Svigermors-drm og en drm av en politiker er ikke det samme!Erna S.: Hvordan si: "Jeg er ikke flau og plages ikke av kroppen min", og samtidig fremst som om du mener det.Valgjerd S. Haugland: Hvordan formatere harddisken (ogs kalt hodet), og fylle den (det) med bra software? Eller rett og slett: Sletting av unskede filer uten fremst som dum...Vel, den siste kunne kanskje vrt noe for hele bunten nr jeg tenker etter. Hadde ikke blitt arbeidsledig med det frste om man var kursleder for disse nei...

10.08.2005 @ 01:19
Postet av: Trond

Og hvorfor skal Sponheim kvitte seg med Drum. Selv om enkelte smfeil er det faktisk en av de bedre justisministerene vi har hatt.

10.08.2005 @ 16:21
Postet av: Knut Stian Olsen

Det er godt mulig Trond, men jeg personlig liker ham desverre ikke. Mulig det henger igjen fra min tid som Frp-velger... :)

10.08.2005 @ 18:01
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/169597