Scott Stevens Katarinateori

- Kjære alle lesere. Nå tror jeg at dere (opplyste, hehe) rett og slett kommer til å le dere i hjel altså. Aftenposten melder nå i dag (eller natt da, siden det er da jeg leser det) at orkanen Katarina var et produkt av russisk meteorologisk eksperiment som angivelig skuille ha foregått på 60 og 70 tallet.

- Meteorologen Scott Stevens er bombesikker i sin sak. Katarina var ikke noe værfenomen, men en terrorhandling som ble utført av den japanske Yakuza-mafiaen som hevn for atombombingen av Hiroshima og Nagazaki i 1945.

- På nettsidene sine så viser altså Stevens til en rekke satelittfotografier som angivelig skal bevise at Katarina ble styrt av det han kaller akustiske interferometre som angivelig produserer kraftige elektromagnetiske felter ved hjelp av høyfrekvente lydbølger.

- Stevens sier skråsikkert: "Det finnes absolutt ingen mulighet for at dette var naturlig - ingen mulighet". Videre sier han: "Yakuza leide store russiske interferometere fra KGB i slutten av 1989. De har styrt været i nord-Amerika siden". (Ja hva skal man vel med værmeldinger når man kan bestemme været på forhånd)
- Og som om ikke det skulle være nok så sier han at magefølelsen hans sier at USA vil bli rammet av nok en naturkatastrofe i år. Han sier: "Magefølelsen sier meg at vi vil oppleve et jordskjelv eller vulkansk aktivitet som vil slå ut til minst 7,5 på Richters skala... ...Hvor det vil skje? Magen min sier vest i USA".


- Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal si til dette jeg altså, men jeg kan jo begynne med dette:

- Et eksempel Stevens bruker for å dokumentere sine påstender er dette avisutklippet fra New York Times en gang for lenge siden. Tror det var under Krutshjovtiden, men er ikke sikker på det. Info fra lesere er velkomment.

Vrteori

Jeg skal ikke påstå at jeg har leste hele artikkelen med argusøyne, men jeg er ganske overbevist om at "whethercontroll", eller et eller annet "mystisk våpen" ikke er nevnt i den artikkelen...


Et annet "bevis" Scott Stevens bruker for å fremem sin teori er dette her:
Tulling

- Jeg er ikke skolert i teoretisk fysikk, men jeg har det som en meget stor hobby. Og for meg så ser dette ut som et eller annet molekyl som det er lagt til påstander eller teorier som det ikke er mulig å bevise eksperimentelt.
- I tillegg slår Scott Stevens om seg med navn som overhodet ikke har noe med værfenomener å gjøre, som f.eks Faraday (fysikk), Maxwell (feltteori (Maxwellfelt)), Lorentz (masse-bevegelighet), Michelson-Morley (lyshastighetseksperiment).
- Og i tillegg til disse navnene så legger han til påstander som "recognitions of superweapons", "mind engineering" og ikke minst "assumes flat spacetimes".
- Akkurat det med "assumes flat spacetimes" er en teori om utvidelseshastigheten i universet noen tusendels, eller hundredels sekunder etter big bang og har altså fint liten med værfenomener eller jordiske fenomener i å gjøre i det hele tatt.

- Og slik kunne jeg fortsette nesten hvor lenge som helst med å viderebringe Scott Stevens sine "bevis" for at Katarina var en terrorhandling, men jeg skal stoppe "bevisførselen" her og heller legge ut en link til disse "bevisene"

- Til slutt vil jeg gjerne få påpeke at denne teorien føyer seg pent inn i rekken av alle de andre konspirasjonsteoriene som kommer i fra "verdens mest opplyste land" USA. Teorier om blant annet at månelandingen var juks, iscenesatt av Stanley Kubrick, Roswell, (UFO-krasj),  9/11 om at det var CIA eller jødene som sto bak... Osv, osv...

Kommentarer:
Postet av: Trond

Jeg er mer spent p hvordan de finner navnene til alle disse orkanene?? Er det navnet p ekser eller noe tro??

09.09.2005 @ 02:47
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: svein harald hellstrm

rofl...

09.09.2005 @ 02:52
Postet av: Megameow

Mannen m jo vre spik spenna gern!

09.09.2005 @ 07:48
URL: http://www.enjoydiary.com/megameow

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/217796