Tvangsekteskap

Denne saken sakset fra NRK setter tvangsekteskap i et litt annet lys:

***


En sudansk mann er tvunget til å gifte seg med en geit, etter at han ble tatt på fersken med å ha sex med dyret.

Geitas eier, Herr Alifi, tok med seg mannen til eldrerådet, hvor mannen ble pålagt å betale eieren en medgift på 15 000 sudanske dinars - noe som tilsvarer 300 kroner.

 - Eldrerådet sa at jeg ikke skulle ta ham med til politiet, men heller la ham betale meg en medgift, fordi han brukte dyret som om det skulle vært kona hans.

- Så vidt vi vet er de to fortsatt sammen, sa Alifi.

Det var rundt midnatt den 13. februar i år i Øvre Nilen-området i Sudan, at han hørte en høy lyd og skyndte seg ut for å undersøke.  Da oppdaget  han at mannen hadde sex med geita.

- Da jeg spurte hva han holdt på med, falt han av ryggen på dyret. Jeg fanget ham og bandt ham fast, fortalte geitas eier.

***

Min Mening har ikke klart å få brakt på det rene om geita svarte ja eller nei til presten på dette giftemålet, men etter alle solemerker ble den tvunget inn i et giftemål den egentlig ikke var interessert i.

15170-70
(Den uheldige geita)

For geitas advokat sier til Min Mening at geita angrer noe forferdelig på denne ubetenksomme handlingen som var en engangshendelse etter en fuktig kveld på den lokale puben.

I følge advokaten er ikke geita gravid, men må altså likevel gifte seg med denne mannen hun overhodet ikke kjenner bortsett fra denne famøse hendelsen.

Geita finner det også ytterst pinlig å bli tatt på fersken med en vilt fremmed mann hun aldri har sett før og som hun nå altså må gifte seg med.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2000389