Min mening lanserer en ny verdensreligion

"Ærlig talt forstår jeg ikke hvorfor noen publikasjoner vil trykke tegningene i dag. Det er ufølsomt. Det er krenkende. Det er provoserende, og man ser hva som skjer rundt i verden" ]...[ "Man skal ikke angripe uskyldige sivile. Man skal ikke angripe dem som ikke er ansvarlig for publiseringen av tegningene" sier Kofi Annan (Nettavisen).

Hva...? Betyr dette at øverste sjefen i FN mener at man skal kunne angripe dem som er ansvarlige for trykkingen? Mener Kofi Annan at man skal bøye av for de ekstremistene som bruker vold ettersom han sier "man ser hva som skjer rundt i verden?

Jeg tror det, for Kofi Annan vil ha en blasfemiparagraf inn i menneskerettighetene.

Da ser ikke jeg noen annen utvei enn å lansere en ny verdensreligion. Det er troen på at mennesket står over religionene og de falske profetene (Jesus, Muhammed, you name it) og gudene. All annen religion er en krenkelse av min religion. All offentlig utøvelse av andre religioner ser jeg på som en grov krenkelse av min religion og er dermed blasfemisk.

All privat utøvelse av en annen religion er godtatt (under tvil), mens all offentlig utøvelse av andre religioner er dypt krenkende og blasfemiske. Jeg vil ha slutt på Hare Krishna-drakter i det offentlige rom, det krenker meg. Hijab er også en krenkelse av min religion, kalotten til jødene og flettene deres er også dyp krenkende for min tro. Kristne kors og symboler er blasfemiske, davidstjernen er krenkende. Grønne islamske flagg er blasfemi og korset i det norske flagget er en skrekkelig blasfemisk uting.

Kirker, synagoger og moskeer er svært krenkende å passere, lyden av kirkeklokker og fra minareter støter og krenker min tro. Hellige kuer er meget blasfemisk og paven er direkte frastøtende for min tro og dermed blasfemisk og krenkende. Frastøtende er også imamer og prester, bønnerop og kneling og foldede hender. Det krenker meg veldig.

Onsdager og torsdager er blasfemiske dager (oppkalt etter Odin og Tor), fredager er krenkende (muslimsk helligdag) og for ikke å snakke om hvilken krenkelse og prøvelse det er å oppleve søndager. Fysj og fysj. Og hele marsmåned er en prøvelse å komme igjennom, mars er en blasfemisk måned.

Jul, påske, himmelspretten, pinse, ramadan, pilegrimsferder, olsok osv gjør meg kvalm og krenker meg på det groveste i min tro. For ikke å snakke om de religiøse programmene man sender på TV. Egil Svartdal, grøss og gru. Gudstjenestene på NRK, spy og spy...


Piuh... jeg blir helt satt ut av all denne blasfemien i verden. Tror jeg må gå å legge meg nedpå litt til denne kvalmen går over, før jeg skal gå å anmelde verden for blasfemi og krenkelser i morgen...

Og gå ut og spre dette budskapet til alle jordens folk...

Kommentarer:
Postet av: Martin

Hehe. Denne skulle du sendt til BA.

10.02.2006 @ 09:58
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: ronny m

meld meg på

10.02.2006 @ 10:35
Postet av: ronny m

GRATULERER med dagen Mr.Olsen

10.02.2006 @ 11:25
Postet av: Martin

...Ja Gratulerer med dagen, Knut!

10.02.2006 @ 11:43
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Conad

Synes vel Annan har hatt heldigere uttalelser. Han kan da umulig mene at det er legetimt å straffe de som er ansvarlig for publiseringen. Dessuten, ser ikke ut som at han helt har skjønt hvor viktig ytringsfriheten egentlig er.Når det gjelder religionen din kunne jeg tenke meg å konvertere til den. Men det er ett par problemer her - for det første orker jeg ikke å gå rundt å være kvalm hele tiden pga. alt det blasfemiske rundt oss. Jeg venter derfor litt - slik at du får "ryddet opp" litt først. For det andre må jeg finne noen å konvertere fra (man kan da ikke konvertere fra ikkeno'). Vet ikke hva det skal bli, men tror nok jeg kommer til å velge noe som ikke har dødsstraff for frafallelse (for helsas skyld).Dessuten - gratulerer med dagen!! >:D

10.02.2006 @ 12:02
Postet av: Knut Stian Olsen

Takker for gratulasjoner til meg... Flaks at det stemmer også da hehe...Martin: BA?Conad: du er hjertelig velkommen når du vil...

10.02.2006 @ 16:26
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Martin

Til Knut Stian: Ja...eller en annen avis for den saks skyld.men jeg tenkte på den: lesernes meninger siden =P

10.02.2006 @ 18:18
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Bergensavisa? Har ikke lest den før, hvis det er den da. Derfor jeg ikke tok den med en gang :O)

10.02.2006 @ 18:22
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Martin

Nei forståelig siden du ikke bor i Bergen..*treige Martin* =P Rørosavisen da..eller noe sånt. og/eller en av de store

10.02.2006 @ 19:14
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/728192