Jonas Gahr Støre, slutt å lyv

Jonas Gahr Støre gir seg ikke med å servere løgner om "toneangivende" norske medier. Under dagnes nettmøte hos VG fikk Gahr Støre dette spørsmålet fra Tommy "Har du en kommentar til at media (aviser samt TV og radio) konsekvent skyver Magazinet foran seg i denne saken. Alle vet jo at Magazinet hverken var først eller de eneste som trykket Muhammed tegningene i Norge. Dagbladet, Aftenposten og Stav. Aftenblad gjorde det i høst. Er det mindre provoserende at store Norske aviser, med 10-30 ganger så stort opplag som Magazinet, trykker disse bildene".

Gahr Støre svarte: "Det er galt å utpeke syndebukker i slike sammenhenger og jeg vil ta avstand fra de som sier at Magazinet har skyld i de ødeleggelsene vi ser ute, som på våre ambassader. Men det er forskjell på skyld og årsak, med det mener jeg at karrikaturene har utløst sterke reaksjoner. Men ingen redaktør kan skyves fram som ansvarlig for at andre bruker vold. Når Magazinet er oftest nevnt skyldes det vel at det var her man ga bred omtale av tegningene og at de toneangivende redaktørene har avvist å trykke dem".

Jeg lurer på hvilke aviser Jonas Gahr Støre anser blant de toneangivende i Norge. Ikke Dagbladet eller Aftenposten ihvertfall. Enten så mener utenriksministeren at disse avisene ikke er såkalt toneangivende, eller så tviholder han på sitt eget nett av løgner om hvilke aviser som trykket disse karikaturene.

Selv om jeg ikke har hatt så store forhåpninger til denne regjeringa, så hadde jeg tiltro til at Jonas Gahr Støre ville gjøre en god jobb. Men en utenriksminister som fortsetter å lyve gang på gang, selv lenge etter at han har blitt tatt i løgn har ingen troverdighet igjen. Det hele blir bare patetisk av Gahr Støre, og en løgn blir ingen sannhet selv om løgnen gjentas til det kjedsomlige...

Jonas Gahr Støre, slutt å lyv. Ha baller nok til å si at "ja to av Norges tre største aviser trykket disse karikaturene", for det er det som er sannheten.

(e-post er avsendt)

Kommentarer:
Postet av:

Hvem vet, kanskje du blir ytringsminister i kjølvannet av e-post-strømmen?

10.02.2006 @ 17:55
Postet av: Knut Stian Olsen

Kanskje jeg skal forklare deg grunnen til at e-post blir sendt...?Jeg sender e-post til alle jeg omtaler i bloggen (som jeg finner adressen til) for at de skal ha en mulighet til å imøtegå det jeg skriver.Det er fair å gjøre folk man skriver om oppmerksomme på det som blir skrevet.

10.02.2006 @ 17:59
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Martin

Enig. Dette er skuff

10.02.2006 @ 18:21
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Martin

Har skrevet et nytt innlegg angående redaktøren for Magazinet, Vebjørn Selbekk.

10.02.2006 @ 20:35
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Conad

Jeg synes Støre har vært regjeringas sterkeste kort (for hva nå enn det er verdt) - men dette skuffer meg. Skjønner at han gjerne vil bagatelisere publiseringa av tegningene, men løgn kan slå hardt tilbake (det vil som oftest gjøre det også).

11.02.2006 @ 00:17

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/730834