Ukultur i New Orleanspolitiet

- Amerikansk politi har nok en gang bevist at de er særdeles "slagkraftige" i tjeneste. Denne gangen er det 3 politimenn i tjeneste i New Orleans som klarer det kunststykket å banke opp en 64 år gammel beruset mann for åpent kamera.

- Også kamerateamet fra nyhetsbyrået AP fikk gjennomgå av de heroiske politimennene. Dagbladet skriver: "Så blir politiet oppmerksom på tv-teamet fra AP, og en politimann tar tak i klærne hans og presser ham opp mot en parkert bil. Det kan se ut til at politimannen kjefter med en finger opp mot ansiktet til mannen fra AP. Ifølge produsenten fra AP ble han slått i magen og skjelt ut av politimannen, og forteller at politimannen sa følgende: -Jeg har vært er i seks uker og forsøkt å holde meg i live. Gå hjem!"

- Disse politimennene ble umiddelbart suspendert fra sine stillinger uten lønn, som rett og rimelig er. En rettsak er berammet til 11.januar neste år og jeg forventer at de blir funnet skyldige. Bevisene er jo åpenbare og overveldende.

- Den nye sjefen for New Orleanspolitiet har virkelig fått litt å stri med den siste tiden. Dagbladet skriver videre: "Politikorpset i den flomrammede byen har fått hard medfart siden store deler av politistyrken ikke møtte på jobb under flommen, og fordi flere politimenn skal ha deltatt i tyveriraid mens byen var evakuert. De anklages også for korrupsjon, og politisjef Eddie Compass tok sin hatt og gikk etter at kritikken ble for sterk".

- Og som om ikke det skulle være nok så ble New Orleanspolitiet på fredag anklaget for å ha tatt seg inn hos en bilforhandler og stjålet nesten 200 biler, blant annet 41 nye biler av merket Cadillac mens Katrina raste.

- Det er altså en utbredt ukultur i politiet i New Orleans som havner på bordet til den nye sjefen og det vil nok ikke gå helt smertefritt for seg å rydde opp i denne ukulturen. Til AP sier Marlon Defillo (politikaptein): "Vi er svært bekymret over hva vi så i dag tidlig. Vi vil ta affære umiddelbart" Ja det håper jeg virkelig at du vil gjøre, for det trengs virkelig i dette politikorpset.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/285471