Forbud mot organisasjoner

- Aftenposten skriver i dag at Storbritannia utvider sin liste over forbudte organisasjoner med 15 nye grupperinger i tillegg til de 25 internasjonale og 14 nord-irske som allerede står på listen. Blant annet står Mulla Krekars Ansar Al-Islam på denne oppdaterte listen.

- I henhold til den britiske anti-terrolovgivningen risikerer personer som er medlem av en forbudt organisasjon inntil ti års fengsel. Den britiske innenriksministeren Charles Clark sier til BBC at: "Den siste tidens hendelser i London og andre steder i verden har vist så alt for tydelig at internasjonal terrorisme fortsatt utgjør en trussel".

- Det har han selvsagt helt rett i, men denne forbudslisten mener jeg er et spark i luften. Den vil overhodet ikke ha noen som helst innvirkning på disse grupperingene eller på rekruteringen til disse. Dette forbudet vil bare gjøre at disse gruppene blir enda mer skjulte og vanskeligere å finne og ha en viss kontroll på. Jeg mener at man best bekjemper slike grupperinger med åpenhet og kunnskap om dem, ikke ved å forby dem.

Kommentarer:
Postet av: sveiners

Enig med deg Knut, dessuten er det vel litt feil og nekte mennesker og ha en tro, det er vel et brudd p menneske rettighetene og et brudd p ytrings friheten. Man m f lov til og tro hva man vil , da burde all religion vre forbudt for det er vel slik at alle religioner kan fre til extreme handlinger, kristendommen er intet unntak, ergo burde alle religioner vert forbudt...(hadde kansje vert best)

11.10.2005 @ 08:35
URL: http://sveiners.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/285584