Jødene er ondskapsfulle mordere...?

Riksadvokaten har begjært sakem mot Tore W. Tvedt, lederen for Vigrid gjennopptatt. Tvedt ble i 2003 anmeldt for å ha sagt "Vi ønsker å ta makten i samfunnet, renske ut jødene og sende innvandrerne ut av landet. Jødene er hovedfienden, de har drept vårt folk, de er ondskapsfulle mordere. De er ikke mennesker, de er parasitter som skal renskes ut."

Ærlig talt altså! Jeg har problemer med å se at dette skulle være et lovbrudd. Riktig nok lyver Tvedt så det renner av ham, men det er da ikke ulovlig å lyve. Da hadde politikerne våre ligget tynt an.

Det er klart at disse ytringene kan ses på som rasistiske, men jeg mener at de ikke er så grove at de ikke beskyttes av loven om ytringsfrihet. Selv om noen vil føle seg støtt av disse ytringene så skal det svært mye til for å trå over grensene for retten til fri ytring. Disse ytringene går ikke direkte på enkeltmennesker, de er ingen direkte trussel mot noen og de kan vanskelig sies å være egnet til å frembringe alvorlig frykt hos noen.

kilde: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1176182.ece


PS: Tro ikke alt du leser på Vigrid sine sider. Det meste er ren løgn eller i beste fall en skikkelig forvrengning av sannheten... Hvis noen lurer på hvorfor jeg linket til dem så er det fordi at alle jeg omtaler har rett på å bli hørt og sett, også de jeg er grunnleggende uenig i. Jeg linker som regel til de jeg omtaler og det er ingen grunn til å ikke gjøre det med Vigrid og Tore W. Tvedt heller. Derfor har han også fått mail slik at han kan svare hvis han ønsker det...

Kommentarer:
Postet av: Martin

Helt enig. Enn hvor ekstreme hans meninger er, må han likevel få lov til å ytre dem. Det som imidlertid plager er jo som du nevner hans forvregninger av sannheten og regelrette løgner som tiltrekker seg flere og flere norske ungdommer.Men dette er ikke grunnlag nok for at venstresiden og SOS Rasisme skal få det som de vil.Snakk om hyklere- som skal være så for ytringsfrihet, samtidig som de mener at folk som er sterkt uenig med dem ikke skal få si sine meninger.

10.12.2005 @ 01:56
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Jepp, venstresida og de såkalte antirasistene er ikke noe særlig for ytringsfrihet av denne typen. Det er synd...

10.12.2005 @ 02:36
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Ole

Men det er jo ikke venstresiden som vil gjenoppta saken, det er klassepurken. Så hvor er vi da?

26.01.2006 @ 21:29

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/480478