Kaosets kunst

Sosialistisk Venstreparti har i de siste dagene virkelig bevist at de behersker det å skape kaos til det fulle.

La oss begynne med begynnelsen. Kristin Halvorsen sier i et intervju med Dagbladet at hun støtter boikott av israelske varer. Så får hun litt kjeft av Jensemann og Jonas, og som finansminister i en regjering så støtter hun ikke boikott likevel og må gå offentlig ut å beklage uttalelsene. Så er det møte i SV's sentralstyre og her stemmer hun jammen for en boikott av Israel igjen.

SV's sentralstyre, med Kristin i spissen går dermed inn for en boikott av Israel, men SV's stortingsrepresentanter går ikke inn for denne boikotten. De stiller seg bak Kristin Halvorsen i denne saken... Hmmm, hvem av Kristin Halvorsen mon tro? Hun som stemte for boikott i sentralstyret eller hun som er i mot boikott som finansminister?

At ikke Kristin Halvorsen blir schizofren av denne saken her er jo et under. Det samme må vel kunne sies om SV's stortingsrepresentanter som stiller seg bak Kristin Halvorsen, altså finansministerHalvorsen, ikke partilederogsentralstyremedlemHalvorsen... piuh...

Og Jensemann som lovet oss stø kurs da gitt...!

Kommentarer:
Postet av: Vegard

Det er da strengt tatt media som har klart å lage en sak av dette her. Det er ikke noe nytt at SV er for boikott av Israel. Det som er det særeste med heile saken er at SVs stortingsgruppe plutselig ikke er for en boikott, de har lagt partiet på sidelinja og solgt sjela til AP. For det er AP, ikke SV og SP, som er regjeringa. SV og SP er bare stemmefyll. AP kan godt være imot regjeringas politikk og si det høyt, også ministerene, det finnes det mange eksempler på. Men så fort SV sier noe som regjeringa strengt tatt ikke har politikk på(!) så blir himmel og helvete satt i bevegelse for å hetse, latterligjøre, krympe og mobbe den personen som uttalte seg om saken. Gahr Støres logring for Israel og USA er flaut.

11.01.2006 @ 07:42
URL: http://smuss.org
Postet av: Martin

Til Vegard: Logring? Ærlig talt. Skal vi heller logre for islamistiske terrorister da? Virker som om det er enkelte av SV sin mening.Som finansminister har ikke Halvorsen lov til å gå imot regjeringens politikk eller noe som regjeringen ikke har satt som politikk.Til Knut: Håper Halvorsen setter Halvorsen på plass!..altså, den Halvorsen som er imot boikott =P

11.01.2006 @ 08:58
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Vegard: Media? Det er å skyte seg selv litt i foten å skylde på media hver gang SV driter seg ut, det argumentet har det virkelig gått inflasjon i de siste månedene. Men for sosialister så ville vel en viss kontroll på hva media skriver ikke være å forakte...Martin: Det er ikke like greit å holde styr på hvilken Halvorsen som til enhver tid uttaler seg nei... :)

11.01.2006 @ 09:07
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Conad

Her lar Halvorsen seg interjuve i Dagbladet og kommer med uttalelser som innlysende vil komme på forsiden - også klager de etterpå over at media slår det opp.... Er det mulig?Det kan ikke være lett å være SV'er for tida. Folk tar det de sier på alvor etter at de kom i posisjon. Stygg sak....Den indre slitasjen i regjeringa må vel være ekstrem?

11.01.2006 @ 13:57
Postet av: Trond

Eller som Lars Sponheim sa det i en sak: det er fint å se opposisjonen til SV både her i salen og på plennen utenfor.

11.01.2006 @ 17:46
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: C R

- Plutselig har J Stoltenberg sluttet å henvise til "dobbelt kaos på borgerlig side" ("først må regjeringspartiene [i Bondevik-regjeringen] bli enige seg i mellom, deretter med C I Hagen")REGJERINGSPARTIENE H, V og KrF ble faktisk enige seg i mellom og STOD for denne enigheten -- etter 3 måneders observasjon er det ikke vanskelig å se at Stoltenberg-regjeringen ikke står for den enighet og den angivelige gode politikken som velgerne ble forespeilet i valgkampen4 av 5 SV-ministre fikk velfortjent terningkast 1 for noen dager siden. Det er vel ny norgesrekord, det etter bare 3 måneders aktivitet. Det sier sitt.Til slutt: Knus boikotten av Israel, kjøp israelske varer enten du trenger dem eller ikke.

15.01.2006 @ 21:01

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/588161