Vallas krampetrekning

"Jeg synes det er viktig å slå fast på vegne av LOs ledelse at det som sies ikke har rot i virkeligheten. Vi kjenner oss ikke igjen i det" sa LO-leder Gerd-Liv Valla på pressekonferansen i dag etter Ingunn Yssens oppsigelse og angrep på LO-lederen.

Hvem "vi" Valla? Det er ingen "vi" det er deg personlig. Ingen andre som sitter i LO's ledelse har Yssen nevnt annet enn i rosende ordelag, det er kun deg hun angriper Gerd-Liv Valla.

Jeg synes hele pressekonferansen bar preg av at Gerd-Liv Valla har en forferdelig dårlig sak og at hun er smertelig klar over det. Faktisk så dårlig sak at hun må dra med seg hele ledelsen i LO for å styrke sin egen troverdighet. Det gjorde det ikke, det gjorde det hele bare verre for hele LO, ikke bare for Valla selv. Saken gjelder nemlig ikke LO's ledelse, men Valla personlig. Og da blir det hele kun et patetisk krampetrekk for å fremstå i et bedre lys.

Jeg antar at det var flere i ledelsen som følte seg noe beklemt over å sitte ved siden av Valla på den pressekonferansen når saken kun gjaldt Valla selv, men de turte vel ikke å gjøre noe annet. Hennes diktatoriske egenskaper fra sin fortid (?) som Pol Pot-tilhenger kom virkelig godt frem i dag...

Kommentarer:
Postet av: Morna, Jens

Er ihvertfall deilig at noen endelig tr motsi denne forferdelige dama offentlig!

11.01.2007 @ 23:48
URL: http://exitstoltenberg2009.org
Postet av: Milton Marx

Aller minst LO kan tillate seg slakke p arbeidsmiljet.

12.01.2007 @ 04:41
URL: http://miltonmarx.blogspot.com
Postet av: Martin

Hmm..det er pussig om Valla ikke forstr at hun gjorde saken 100 ganger verre med sitt overlegne, blrete (det er et ord jeg bruker sjeldent) utspill p pressekonferansen.Jeg fr ikke akkurat inntrykk av at den damen har s mye ydmykhet, - en egenskap jeg forvrig setter stor pris p. Og da spesielt hos en leder.

12.01.2007 @ 08:24
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3536470