Venstre vs Senterpartiet

- Kjære alle Venstrevelgere og andre lesere. Se godt på denne statistikken jeg presenterer her. Mine faste lesere vil sikkert huske at jeg for noen dager siden, den 5.september skrev at "Venstre faktisk begynner å øyne en mulighet til å bli større en Senterpartiet ved årets valg".

- Vel her har dere beviset på at den muligheten er større enn noen gang og at mine håp kanskje ikke var tatt helt ut av det blå. Venstre og Senterpartiet er i denne gallupen like store. Begge partiene med 5.4 prosents oppslutning og mest gledelig er det selvsagt at Venstre kryper seg godt over sperregrensen på 4 prosent.
- Det er TNSGallup som har utført denne målingen for TV2 og Nettavisen denne gangen også, så det er ikke noe slingring mellom to forskjellige meningsmålingsinstitutter. Det er en gallup som viser en klar tendens i velgermassen siden sist. Jeg gleder meg bare mer og mer til morgendagens valg jeg altså. Det blir fantastisk spennende.

- Jeg vil igjen (og igjen) oppfordre alle mine lesere om å gå til valgurnene i morgen og stemme på Venstre. (eller et annet borgerlig regjeringsparti).

- Men jeg må alikevel få lov til å komme med en aldri så liten innrømmelse nå rett føre valget. Jeg hadde bestemt meg da jeg startet denne bloggen i slutten av juni for at denne bloggen skulle være partipolitisk uavhengig og der har jeg skuffet meg selv litt at bloggen i den siste tiden (ca en og en halv uke) ikke har vært det så uavhengig som jeg håpet på.
- Jeg håper at jeg blir tilgitt denne utskeielsen av mine lesere. Jeg lover at etter valget så skal all partitilhørighet være som blåst av meg og at den ikke skal returnere på minst to år, da det er kommunevalg. Og da vet jeg ikke hva jeg kommer til å stemme. Jeg vet heller ikke i hvilken kommune jeg bor om to år. Dette er et løfte som jeg skal klare å holde mye enklere enn hva de politikerne vi får på storting og i regjering etter dette valget kan klare.
- Jeg lover også på tro og ære at alle som fortjener min kritikk eller omtale skal få min kritikk eller omtale. Og jeg skal fortsette med den praksisen jeg fører nå, om at alle jeg kritiserer/omtaler skal få mail om at de er blitt kritisert/omtalt i min blogg. Det er fair synes jeg at de som kritiseres/omtales også får en mulighet til å forsvare seg.

- Ha et skikkelig godt valg!!!

Kommentarer:
Postet av: abmonitor

Jeg tror at vi p sett og vis fr de politikerne vi fortjener. Jeg tror vi inntil et visst niv fr bedre politikk om vi diskuterte politikk mer enn det som det gjres i vre dager. Da tenker jeg p prinsipielle diskusjoner, eksempler og forslag. Tror ikke iderikdommen er stor nok blant de 165 valgte p Tinget eller blant de i de indre sirkler omkring dem. Kanskje skal du tillate deg fortsette diskutee politikk? Som bloggere som strever med f oppmerksomhet utnytter vi jo ikke noen maktposisjon om vi skulle ta stilling for et parti.

11.09.2005 @ 04:36
Postet av: Knut Stian Olsen

Nei det er sant, men jeg hadde ikke tenkt gi meg med politiske utspill heller... Bare gi meg med vre bundet opp mot ett parti slik jeg har vrt den siste tiden:)

11.09.2005 @ 04:39
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Trond

Det er helt greit Knut Stian. At du faller ned p Venstre er helt naturlig.

11.09.2005 @ 20:51
URL: http://trond.weblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/220878