Do-voldtekt på LillestrømLes det ene offerets historie her. Eksklusivt for Min Mening

Dette overgrepet føles helt forferdelig, skulle ønske politiet ville satt inn flere ressurser for å finne denne syke, syke jævelen som voldtar uskyldige intetanende toaletter som ikke venter annet enn dritt egentlig. Og så skjer dette her, og det to ganger på kort tid. For å bruke en klisje blant oss i Norske Toaletters Fellesforbund så føler jeg meg litt bedriten akkurat nå.

Vi dasser står jo med porselenskjeften på vidt gap for både det ene og det andre som kommer ut av diverse kropsåpninger til alle døgnets tider, så vi er vant til å åpne kjeften og motta dritt for å si det sånn, men at noen skulle nedverdige seg til å voldtta flere av oss hadde ikke streifet meg i min villeste do-fantasi - hø hø tok du den? do-fantasi hø hø det har jeg sett mye av opp gjennom årene gitt...

Vel, jeg håper politiet setter alle kluter til og fakker denne voldtektspersonen slik at andre toaletter slipper å gjennomgå det jeg har opplevd. Selv om vi dasser er vant til å motta dritt så er det likevel et overgrep når det ikke skjer på frivillig basis der begge er enige og hvem som driter og hvem som mottar dritten.

Det er ikke bare å komme her og komme her og tru det skal være sånn. Det skal det ikke. Vi dasser skal ikke behøve å motta dritt hvis vi ikke vil. Nei er nei og det må respekteres, alt annet er et overgrep...

Kommentarer:
Postet av: Undre

Knut Stian, dette synes jeg var for drøyt.

11.09.2006 @ 20:11
URL: http://undreverset.blogspot.com
Postet av: Knut Stian Olsen

Hvorfor det? Det er et spark til VG og de eminente overskriftsprodusentene - ikke til de reelle ofrene...

11.09.2006 @ 20:14
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Undre

Jeg kan ikke se bildet i denne bloggposten i min browser, kanskje hadde jeg tenkt annerledes om jeg hadde sett det?Men i forhold til teksten og sakene den refererer til (uten bildet), blir dette for drøyt for meg.Beklager.Fikser du bildet eller eventuelt mailer det til meg? Så kan jeg se om jeg fremdeles er like bister i tonen?

12.09.2006 @ 00:00
URL: http://undreverset.blogspot.com
Postet av: Knut Stian Olsen

bildet er sendt;O)

12.09.2006 @ 00:17
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Undre

Nei, det hjalp egentlig ikke med bilde heller for min del ...;)Beklager.

12.09.2006 @ 17:05
Postet av: Knut Stian Olsen

Jeg skjønner ikke hva problemet er heller :)

12.09.2006 @ 17:20
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Undre

Jeg har bare vansker med morsomheter angående voldtekt (selv om jeg forstår at du her på ingen måte gjørr narr av de virkelige ofrene).

12.09.2006 @ 21:17

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2021836