Da var det gjort

- Nå er valget over for min del. Jeg har gjort min ehem... samfunnsplikt(?) som norsk borger og gått til valgavlukket, funnet frem den rette stemmeseddelen (venstre selvsagt), brettet den sammen, fått den stemplet og lagt den i valgurnen. Og det med god samvittighet.

- Det var en litt deilig følelse at valget endelig er over for denne gang. Nå er det tatt og det er for sent å angre seg nå. Ikke det at det er et problem. Jeg har aldri tidligere vært så sikker på hva jeg skulle stemme som i år, bortsett fra under EU-avstemminga i 1994 (stemte såklart JA og gjør det med glede igjen). Det eneste som gjenstår nå er å benke seg foran TV'n i kveld, slenge bena på bordet og ta et glass vin eller tre og kanskje en eller flere lysholmer ice i påvente av valgresultatene.

- Det er et uhyre spennende valg i år. Mye mer spennende og åpent enn godt er. Og så når resultatet endelig foreligger ser jeg om det er grunn til å feire eller om det er grav-ølet som blir konsumert. Uansett så vil pilsen smake helt fortreffelig, så får jeg ta det andre som det kommer...

Kommentarer:
Postet av: Trond

Gr det bra for mitt parti ikveld river jeg i en runde neste gang jeg er i Oslo. N begynner fingrene mine g tom for negler.

Postet av: Knut Stian Olsen

Kom en tur til Rros du, s kan jeg rive i en runde;)

12.09.2005 @ 21:46
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: svein harald hellstrm

Jeg er en sviker for landet... har ikke valgt noen ting.. synes det er vanskelig jeg..det flommer over av informasjon i medier og jeg synes at alle partiene sier mye av det samme..(er det jeg som har misforsttt??) det fins fordeler med alle og det finnes bakdeler med alle...tror jeg fr lese bloggen til knut grundig til neste valg.. kansje jeg klarer og bestemme meg da...

12.09.2005 @ 22:44
Postet av: Trond

Sjekk nettsidene grundig, de inneholder ofte mer informasjon en det som kommer p fjersyn og i lpesedler.

Postet av: tone-marie olsen

neimen sveiners da,du m jo gjra din borgerplikt!!!hehe..

12.09.2005 @ 23:57
URL: http://dyrevenn.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/223475