Urettferdig utbetaling

Det er et stort paradoks når statsrådene går av og mottar en måneds ventelønn, mens man for småbarnsforeldre fjerner den siste måneden med kontantstøtte.

For meg som far til et lite barn så oppleves det som blodig urettferdig at fett betalte statsråder får lønn en måned lenger enn de faktisk er i jobb selv om de samtidig mottar lønn og diettpenger som stortingsrepresentanter, mens foreldrene mister en måneds utbetaling av av både kontantstøtten og barnetrygden.

Siste års utbetaling av disse stønadene er av en eller annen grunn bare på 11 måneder, mens siste års lønn for statsråder er på 13 måneder. Det er nesten så jeg mistenker at denne ekstra måneden til statsrådene er finansiert av den minusmåneden i kontantstøtte og barnebidrag.

Kommentarer:
Postet av: Moonbeams

Er faktisk helt enig med deg, syns det er blodig urettferdig faktisk.

13.01.2006 @ 12:05
URL: http://www.enjoydiary.com/no/Moonbeams
Postet av: sveiners

har du ikke skjønt det enda knut??.. mafiaen (les: norge a/s) gjør akkurat hva de vil og siden de sitter så høyt oppe gjør de det til og med med loven i hånd..apropos det... se forresten mitt siste inlegg om beskatning av selstendige næringsdrivende..

13.01.2006 @ 12:25
URL: http://sveiners.weblogg.no
Postet av: Lasse G. Dahl

Og det var bare et parti på stortinget som stemte mot siste lønnsøkning. Nei, Knut - det var ingen av dem du liker.

14.01.2006 @ 21:48
URL: http://www.lassedahl.com/
Postet av: Knut Stian Olsen

Det er ikke størrelsen på lønna til representantene og statsrådene jeg er i mot, den kunne vært høyere også for min del.Det jeg reagerer på er urettferdigheten i at statsråder og representanter får etterlønn, mens småbarnsforeldre blir trukket en måned i barnebidrag og kontantstøtte. Det var det visst ingen av regjeringspartiene som stemte mot...

14.01.2006 @ 21:53
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/597599