Torp er en skam for menneskeheten

Den alltid like blide og menneskekjære pastoren Jan åge Torp er strålende fornøyd etter at LLH trekker anmeldelsen mot ham. Torp sier til Norge IDAG: "Nå er det fastslått at i Norge kan man forkynne at homoseksualitet er synd, og at denne perversitet har negative konsekvenser for samfunnet som helhet og for individers liv. Det er også fastslått at vi har lov til å formidle til unge mennesker at det er mulig å få hjelp til å endre sin legning fra homofil til heterofil. Dette er en stor seier for ytringsfriheten og religionsfriheten i Norge, både i nåtid og fremtid!"

Skammens ansikt

Jeg må nok gi Torp rett i at det er en seier for ytringsfriheten, men det er ikke en seier for homofile mennesker her i landet. Jeg synes det er synd at LLH nå har valgt å trekke tilbake anmeldelsen av Torp, for uansett om han skulle blitt dømt eller ikke så hadde debatten en slik sak ville skapt vært av det gode (jeg må nok legge til at jeg ikke ville ha vært for en eventuell domfellelse, nettopp fordi ytringsfriheten står så sterkt hos meg).

Jeg har tidligere skrevet om denne mannen. Blant annet dette: "min fetter tok livet av seg som 19-åring nettopp på grunn av slike holdninger i samfunnet. Måtte du brenne i det helvetet du tror på til evig tid Jan Åge Torp..."

Jan Åge Torp er også mannen som sa dette om homosexualitet i dyreverdenen: "Bare fordi denne såkalte forskeren sier dette på TV 2 vet ikke jeg om det stemmer. Jeg regner med at andre forskere nå vil etterprøve dette, men om så var tilfelle betyr ikke det at dette er noe bra. Det kan være en pervertering eller skjevhet vi heller burde hjelpe dyrene til å kurere"

Jan Åge Torp er en gal, gal mann som burde vært sperret inne sammen med de homofile dyrene han vil helberede, på ubestemt tid. Da kunne Torp ha forsøkt å lære disse dyrene at homofili er pervertering og synd, slik at disse dyrene ville blitt hetero før de kunne slippes ut i naturen igjen som normale, naturlige skapninger.

Et par digre, homofile krokodiller tenker jeg hadde vært litt av en utfordring for Jan Åge Torp, men ved hjelp av bønn og helberedelse så ville han nok ha fikset den saken lett.

Jan Åge Torp er en skam for menneskeheten, Jan Åge Torp er en skam for planeten jorden, Jan Åge Torp er faktisk en skam for hele universet og livet selv. Jeg tror ikke engang Djevelen Torp tror på, ville tatt i Jan Åge Torp med en ildtang...

Kommentarer:
Postet av:

Personangrep i en meningsyttring er aldrig bra for din egen troverdighet. Men det er vist lov å angripe folk for sin tro, bare de er kristne.....?

13.02.2006 @ 17:33
Postet av: Knut Stian Olsen

Alle offentlige personer stiller seg selv lagelig til for hugg, Torp er intet unntak hos denne bloggeren.Et eksempel på det finner du her:http://knutstianolsen.weblogg.no/090805215450_politikerkurs.htmlJeg angriper ikke Torp for hans tro, men hans ytringer om homofili. Og det var slike ytringer som bl.a Torp stiller seg i spissen for som var en medvirkende årsak til at min fetter tok sitt eget liv...

13.02.2006 @ 17:39
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Martin

Dette synes jeg er veldig kompliserte greier. Jeg er overbevist om at homofili ikke er Guds intensjon med noen av oss, men Gud ønsker heller ikke at vi skal fordømme hverandre slik Torp her gjør. Han har helt misforstått det å være kristen i denne situasjonen og det gjør meg veldig skuffet. Jeg synes det er forferdelig at din fetter tok livet av seg fordi at han skammet seg over den han var. En leveregel alle kristne ( og alle andre også for den saks skyld ) burde gå etter, er at man skal akseptere alle for den de er, og om de vil forandre seg, kan man selvfølgelig være behjelpelig med det. Vi mennesker må prøve å se det gode i folk, og fremfor alt dra pålen ut av øyet vårt før vi ser etter flisen i andres øyne.

13.02.2006 @ 18:46
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Veldig bra Martin. Det er bl.a derfor jeg har svært stor respekt for deg :O)

13.02.2006 @ 19:30
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Martin

Hjertelig takk for det, Knut Stian. Veldig kjekt å høre.Jeg har stor respekt for deg også =)

13.02.2006 @ 20:18
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Caib

http://www.nationen.no/meninger/leserbrev/article1208204.eceTorp har vanvittige utspill, ingen tvil om det, uansett tro...

13.02.2006 @ 22:29
Postet av: Vegard

Vel LLH sin begunnelse for å ikke gå til sak var jo at de ville forsøke å unngå å gi Torp mer tid i media.De mente han kunne få veldig mye gratis PR,noe som de absolutt ikke ønsket å gi han.

14.02.2006 @ 00:02
URL: http://v-litangen.blogspot.com/
Postet av: Knut Stian Olsen

Ja det stemmer det, og det er synd. For jeg tror at å få frem Torp sine synspunkter skikkelig vil være med på å vise hvor skrudd den mannen er. Jeg tror ikke LLH ville tape på det unntatt i Torps nærmeste tilhengeskare...

14.02.2006 @ 00:14
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Vegard

Vansklig å si om LLH ville ha tapt på det eller ikke..men hvis de selv mener at de vil tape på det så tror jeg nok det er en avgjørelse de har tenkt nøye gjennom.

14.02.2006 @ 03:38
URL: http://v-litangen.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/746032