Fly Hagen til Spania

"Fly Krekar hjem" sier en lettere opphisset Carl I. Hagen til Dagbladet etter at samme avis hadde et intervju med Krekar der han bl.a sier "Osama bin Laden, Ayman Zawahiri (al-Qaidas nestleder) er blant mange gode mennesker".

Hagens reaksjon kommer ikke som noen overraskelse, Hagen og Krekar er jo ikke akkurat perlevenner for tiden. Dessuten er det veldig typisk av Hagen og hans tilhengere å score billige politiske poenger på frykt for islamisme.

Men etter å ha lest dette intervjuet et par ganger så klarer jeg ikke å finne noe som er så veldig kontroversielt eller farlig. Krekar benytter seg av sin ytringsfrihet på lik linje med alle andre her i landet, inkludert Hagen og hans disipler.

"Helheten og holdningene som han står for, hvor han bekrefter at han står for det vi kaller fundamentalistisk islam. Han er en ivrig tilhenger av Osama bin Laden som er utvist fra Norge. Da er det naturlig at han kan sendes hjem igjen", sier Hagen til Dagbladet.

Jeg synes ikke at Hagen skal rope så høyt om fundamentalistiske holdninger. Hagen er selv en fundamentalist, en nasjonalfundamentalist, som søker en konfrontasjonslinje mot islam. Hagens skremselspropaganda fører ikke til noen løsning på problemene samfunnet står overfor når det gjelder islamsk radikalisme, snarere tvert i mot...!

Kommentarer:
Postet av: Trond

At man ikke fokuserer litt pøå alle de som ikke liekr Krekar blandt krurderene. Ifjor ble det arrangert et åpent møte i Stavanger der der fyren ble regelrett pepet ut av sine egne. Stor frigjøringshelt?? Dont think so

13.03.2006 @ 15:53

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/913619