Min Mening fra krigssonen

En norsk soldat ble drept og to norske soldater som satt grensevakt ved Svinesund ble for litt siden kidnappet av en kjent svensk terrorgruppe som ønsker å stoppe den store tilstrømmingen av fulle nordmenn til Strømstad og andre grensebyer. "Nordbaggarna dricker, plyndrer och voldtar våra tjeier, dem måste stoppas med alla medel", skriver gruppen som kaller seg "FRITT STRÖMSTAD" på sin hjemmeside.

På hjemmesiden deres skriver de også at de to grensevaktene vil bli henrettet innen 48 timer om ikke alle nordmenn som er bosatt i Strømstad forsvinner tilbake over grensen. Også alle besøkende fra Norge i Strømstad og andre grensebyer blir bedt om å pakke snippsekken sin å komme seg vekk.

Men den norske regjeringen lar seg ikke skremme av terroristene i "FRITT STRÖMSTAD". En kilde i Forsvarsdepartementet sier nå i kveld til Min Mening at flere norske jagerfly i skrivende stund er på vei for å bombe den svenske storflyplassen Arlanda, Stocholm.

Også andre steder i Sverige blir angrepet av norske sikkerhetsstyrker i et forsøk på å befri de to soldatene. Bl.a har sikkerhetsstyrkene okkupert grensekommunen EDA ved bruk av kavaleriets 90 tonn tunge Leoparder.

"Vi må vise denne terrorgruppen at vi er tøffe og at vi ikke lar oss pille ved nesen" var Statsminister Jens Stoltenbergs umiddelbare reaksjon når det ble kjent at en soldat var drept og to bortført av denne svenske gruppen. Kilden i FD sier til MM at bombingen og okkupasjonen vil fortsette så lenge det er nødvendig.

Min Mening spurte Statsministeren om det ikke var litt vel mye maktbruk som også rammer uskyldige sivile særlig hardt og han svarte: "Vi bomber FRITT STRÖMSTAD uansett hvor de måtte befinne seg. Om det er i Stocholm, Charlottenberg, Karlstad spiller ingen rolle for oss. Norske liv og interesser går foran alt annet. De norske soldatenes liv er mer verdt enn svenske sivile".

---

Ja, ja... sånn kan det gå når det sitter skruppelløse, avskyelige fanatikere med makten i et land...

Kommentarer:
Postet av: Israel-venn

Det finnes faktisk andre og bedre grunner til at Israel har gtt inn i Gaza, f.eks at Israel har blitt bombet med hundrevis av raketter ifra Gaza helt siden tilbaktrekkingen.Les http://israel.abcblogg.no/070706200658_en_god_grunn_for_det_israel_n_gj.htmloghttp://israel.abcblogg.no/070706190904_om_det_som_n_skjer_i_gaza.html

14.07.2006 @ 11:27
URL: http://www.israel.abcblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

S en kollektiv avstraffelse av uskyldige sivile er helt i trd med ditt syn p denne konflikten?For det er nettopp det som skjer...

14.07.2006 @ 18:50
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Israel-venn

Det er det som har skjedd pga Israels bombing av kraftverket ja. Du har rett i dt. Det tar jeg stor avstand ifra! Heldigvis skal USA gjenoppbygge kraftverket.Men selve det g inn i Gaza og ordne opp litt var p sin plass, mener jeg. Dessverre er det alltid noen sivile som m bte med livet, men dette var ikke Israels intensjon.

14.07.2006 @ 23:51
URL: http://www.israel.abcblogg.no
Postet av: sveiners

savner den gode gamle tiden da man mttes manno o manno med svartkruttbrser og kriget jeg.. mye mere rettferdighet.. ikke ble det skadet folk som ikke var midt oppe i det heller.. mye bedre, og ordne opp i ting fr dem klare selv, uansett hvor mye andre land gr inn og ordner opp vil det aldrig bli stille s lenge partene selv ikke vil det

15.07.2006 @ 11:21
URL: http://sveiners.weblogg.no
Postet av: ShadowXP

til Israel-venn:Det er godt at det finnes mennesker som deg, som synes det er greit at en suveren stat (som atptil er den sterkeste militrmakt i regionen) gr til angrep p en annen."Desverre er det alltid noen sivile som m bte med livet, men dette var ikke Israels intensjon" bable om intensjoner nr man bomber det som til syvende og sist er SIVILE ml er som pisse i motvind. Ikke at jeg forsvarer noen av partene, men Israels svar str overhodet ikke i kontrast til det som startet det hele. Kidnappingen av den frste soldaten var en unnskyldning for bruk av militrmakt, og en heller tynn en.Det som er synd i denne saken er at s lenge USA ikke gir Israel beskjed om stoppe angrepene, s vil Israel heller ikke gjre dette. Og til syvende og sist s er det de sivile p begge sider som fr lide. Om ikke det som n foregr utlser en strre krig i regionen.

17.07.2006 @ 16:13
Postet av: Israel-venn

Til ShadowXP: Som sagt kan jeg ikke sttte Israel fullt ut, fordi jeg mener de sprenger omrder de ikke skal sprenge. Dessuten er jeg helt sikker p at ikke alle israelske soldater er s moralske at de aldri skader noen uskyldige. Imidlertid prver jeg balansere bildet, for Israel har faktisk blitt angrepet med mange hundrevis raketter ifra Gaza etter tilbaketrekkingen derifra.I skrivende stund er Israel i Libanon. N hadde det vrt p sin plass om USA ba Israel om komme seg ut av Libanon, og ogs at FN stasjonerer soldater i Libanon for srge for fred og orden- og da spesielt p grensen mellom Libanon og Israel.

20.07.2006 @ 13:45
URL: http://www.israel.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1625019