Mikel-saken

Lyn-spilleren(?) John Obi Mikels såkalte agent John Shittu kommer ikke til å sende Mikel tilbake til Lyn. Han sier til VG sitat: "Vi forholder oss ikke til skurker, løgnhalser og kjeltringer som Morgan Andersen" og slenger på røret.

 

 

Jeg skal si det som pressen i Akersgata ikke tør å skrive, men som de fleste sikkert tenker: Agenten John Shittu har et grep om ungutten Mikel som ikke er helt sunt for ham eller hans videre karriere.

Hvorfor har Shittu dette jerngrepet? Jo fordi at i Nigeria hvor både Mikel og Shittu kommer fra råder det ville mafiatilstander og det florerer av svindlere og annet pakk (som Shittu) som gjør alt for å presse mennesker for penger. Jeg er 100% sikker på at agenten Shittu ikke er noe annet enn ren mafia og pengeutpresser som utnytter unge fotballtalenter på det groveste for egen vinnings skyld. Det er egentlig for jævelig at en ung gutt skal være nødt til å oppleve noe slikt når han egentlig hører hjemme på fotballbanen.

Men hvorfor går da Mikel med på alt agenten hans sier? Det er selvsagt fordi han blir truet på en eller annen måte. Mest sannsynlig trues det med å drepe familien hans i Nigeria eller noe i den duren der.

Nå må det internasjonale fotballforbundet ta affære og sørge for at en mann som Shittu blir fratatt lisensen for livstid, han er en skamplett på FIFA's liste over lovlige agenter!!!

 

kilde: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=286637


Kommentarer:
Postet av: Odd Bjrn Andersen

Akkurat som jeg skulle sagt det selv. N finnes det sikkert skikkelige mennesker blandt fotballagentene der ute, men John Shittu er penbart ikke en av dem. Det er en skam at ikke norkse aviser har tatt bladet fra funnet fr, men de er muligens redde for bli stemplet som rasister. Men i dette tilfelle vil en kritikk ikke ha noe som helst med rasisme gjre - det br ikke vre s vanskelig kjenne igjen mafia nr man ser det, uansett hudfarge.

13.08.2005 @ 13:14
URL: http://oddbande.weblogg.no
Postet av: Trond

kritisere agenbten hans for kjeltringstrekker har ingenting med rasisme gjre. S sprs det om akersgata har baller. Jeg tviler, men jeg kan jo ta feil.


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/174911