Med lik i ansiktet

- Den britiske avisen The Guardian hevder i følge Dagsavisen at kineserne bruker hud fra kriminelle i kosmetikkprodukter som selges her i Europa.

- En journalist fra The Guardian som sa han var kunde fikk bekreftet fra en av selgerne i selskapet at hud fra henrettede fanger ble brukt til å framstille et stoff som kalles kollagen.

- Kollagen er et middel som brukes i plastisk kirurgi og kremer, for å glatte ut rynker og fylle ut lepper blant annet. Selgeren sier at det er en lang tradisjon å bruke huden til henrettede fanger til slike formål.

- En ganske smakløs affære synes jeg. Det betyr altså at det går mange tusen Europeiske kvinner rundt med lik på leppene og i ansiktene sine... Kanskje dette er noe av grunnen til at oversminkede jenter og kvinner ser litt "døde" ut...


Kommentarer:
Postet av: tone-marie olsen

vel det er kanskje snakk om lite respekt for de dde.. men det er utrolig hva litt sminke kan gjre p et mindre pent ansikt :))

13.09.2005 @ 23:30
URL: http://dyrevenn.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Ja, de dde "liver" opp ansiktet... HAHAHAHA

13.09.2005 @ 23:33
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Trond

Tyskerene gjorde det samme under den 2 verdenskrig da de brukte de dde i konsentrasjonsleirene til lage spe av og huden til lampeskjermer. Smakslasheten og kynismen gr vidre registerer jeg.

14.09.2005 @ 01:58
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: Bottom Buzzer

Ekkelt! Jeg visste jo at kosmetikkindustrien bruker diverse insekter, morkaker og abortert fostre, men dette var nytt for meg.

14.09.2005 @ 13:44
URL: http://bottom_buzzer.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/230100