Førerkortprogresjon og Henne-artikkelen

For de av dere som måtte være interessert i Min Menings 8 år lange ferd mot å få igjen førerkortet kan jeg nå med glede opplyse om at teoriprøven er vel overstått.

Prøven tok 18 minutter (av 90 mulige) og av 45 spørsmål så var det to som var besvart feil. Bestått med glans altså :o)

Nå er det kun oppkjøring som gjenstår men det er litt kø - det er tross alt en offentlig etat vi snakker om og der jobber de selvsagt etter det kjente prinsippet TTT - Ting Tar Tid.
Og så var det denne Henne-artikkelen da. Min Mening kan ikke legge skjul på at han er spent på tilbakemeldinger fra dere lesere, derfor må jeg bare etterlyse det her igjen. Er det virklelig ingen av dere som leser Henne? Ikke for denne gangens skyld engang? :O)

Kommentarer:
Postet av: Cake

skal lese, skal lese. kommer tilbake med synspunkter så snart jeg kan!gratulerer med vel bestått og overstått!

Postet av: Knut Stian Olsen

Takk for det Cake ;O)

13.10.2006 @ 22:53
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Cake

da har jeg lest!! syntes artikkelen var litt ensidig, men den belyser jo en viktig problematikk. likte spesielt godt det du sa om at det finnes så mange misbrukere som er helt "vanlige" mennesker, men som ikke passer inn i de stereotype kategoriene. så sant, så sant. bra kjæresten din og du kom dere bort fra det. dere gikk de første månedene.. det funker alltid å gå masse! men jeg fikk et inntrykk at det virket litt for enkelt.. at ikke hele historien kom frem. vet ikke hvordan jeg skal forklare det. lykke til videre til hele den lille familien din! håper det ordner seg i fremtiden med tanke på de psykiske problemene.. bare ikke forhast noen ting!

Postet av: Knut Stian Olsen

Tusen takk Cake. Det er ikke alt som egner seg på trykk så at ikke "hele" historien er med er riktig ja ;O)

15.10.2006 @ 12:04
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Cake

bare hyggelig!det skjønner jeg, at ikke alt egner seg på trykk. men hvis "ting" skal virke avskrekkende eller som en advarsel osv. burde kanskje hele sannheten komme frem. dette er ikke noen kritikk av deg på noen som helst måte!C

Postet av: Knut Stian Olsen

Poenget med at jeg stilte opp var ikke for å avskrekke. Avskrekkingspolitikk fungerer ikke, ihvertfall ikke når den blir servert med masse løgner om narkomane og narkotika slik myndighetene har gjort i årevis.Det som er utelatt er i all hovedsalk av privat karakter, altså ikke relatert til bruk av narkotika.:O)

16.10.2006 @ 14:49
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: ronny willy pang brunsberg myrvang

nå må du jaggu forte deg få igjen lappen før meg, selv om du leder i kappløpet så håper jeg at jeg tar deg igjen hehe! men er glad som f. uansett ettersom vi begge kan snart råne rundt å gjøre som vi vil igjen selv om vi nå er snille gutter begge to! boken motas med takk! mulig jeg stikker på biltilsynet fredag....

16.10.2006 @ 23:06
Postet av: ama

Nå har jeg lest Henne, og det var en kjempefin artikkel! Vi er jo fra samme sted til og med - opprinnelig, selvfølgelig, man kan jo ikke bo der oppe... ? Lykke til med alt. :o)

17.10.2006 @ 16:20
URL: http://www.enjoydiary.net/ama
Postet av: Knut Stian Olsen

Tusen takk for det ama.Nei man kan jo ikke bo her ;) derfor blir det sannsynligvis flytting tilbake til varmere strøk i januar en gang...

17.10.2006 @ 19:42
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2333275