SV's knefall

Min Mening hadde tenkt å skrive et langt innlegg i gledesrus over SV's knefall og at de gasser seg med et herremåltid laget av kameler, men så kom jeg til å tenke på noe jeg lærte som barn:

Man sparker ikke noen som ligger nede...

Kommentarer:
Postet av:

..med mindre de selv har lagt seg ned i dritten og ruller rundt!

13.10.2006 @ 23:01
Postet av: Grenseløs

Det er liten tvil om at SV har solgt seg, men det gjorde de for lenge siden, ikke i fillesak som det nå blir så mye oppstyr om. Representanter fra andre politiske partier (som venstre og krf) skal i hvert fall ikke snakke. De har aldri solgt sjelen, fordi de aldri hadde noen sjel å selge fra først av...

14.10.2006 @ 01:32
URL: http://utengrenser.blogspot.com
Postet av: Alibaba

Heia, du være naiv som venstrefolk flest. SV er et parti som du ikke synd i skulle væra. SV er et parti som bruka andres penga. SV bara tenka på oss som utnytta detta. DU VÆRA NAIVA.

14.10.2006 @ 07:58
Postet av: Knut Stian Olsen

Alibaba: Hvem er naiv?

14.10.2006 @ 08:09
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Martin

Vel, nå har da SV sørget for dette selv så jeg vil ikke si at det er så synd på dem. Men det er unødvendig å kaste bensin på et allerede enormt bål.

14.10.2006 @ 14:45
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Anne Olsen

Knut Stian ,du er en hederlig man.Jeg personlig unner de som har fått føle SVs moralske vrede muligheten til å vri kniven en ekstra gang rundt i såret.SV får en oppslutning på 6,3 prosent, noe som er en tilbakegang på 1 prosentpoeng fra forrige måned. Oppslutningen er den laveste som er registrert i de fire årene meningsmålingen er blitt gjennomført.


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2336397