Bombing av uskyldige sivile

Nå må snart verden få øynene opp for amerikanernes brutale drap på sivile mennesker under sitt dekke av krigen mot terror. Det er helt klart at amerikanernes bombing i dag ikke traff de målene de var ute etter, og det er igjen såkalt etterretningsinformasjon som har ført til at amerikanerne igjen har drept totalt uskyldige mennesker. Amerikanerne driver ikke lenger en "war on terror" men en "war with terror".

Amerikanerne er virkelig på ville veier hvis de har tenkt å bekjempe terror og terroristrekrutering med drap på uskyldige sivile mennesker. Her vil jeg komme med en spådom: Det vil etterhvert slå tilbake på amerikanerne selv med mer nyrekrutering til terrororganisasjoner som igjen fører til enda mere terror. Det igjen fører til enda mer feilbombing av uskyldige som igjen fører til enda flere terrorister og mer terror.

Jeg vil derfor hevde at amerikanernes krig mot terror kun vil føre til mer terror, hvertfall hvis de ikke klarer å finne virkemidler som ikke rammer uskyldige sivile mennesker som Shah Zaman, han mistet to sønner og en datter i bombeangrepet som tilsammen drepte 18 mennesker.

Det gir noe å tenke på de ordene Zaman kom med etter angrepet: "Amerikanerne slapp bomber fra fly. Vi hadde ingen mulighet til å stoppe dem. Vi hadde ingen mulighet til å fortelle dem at vi er uskyldige" (Dagbladet).

Bush sa at "enten så er dere med oss eller så er dere mot oss". Vil vi være med på drap på uskyldige mennesker? Vil vi være med på tilfeldig bombing? Vil vi være med på tortur og ulovlig fengsling? Jeg vil i hvertfall ikke være med på det. Da er jeg heller mot dem og gjemmer terrorister i kjelleren her. Da er de trygge for amerikanerne, for de bomber jo feil hus...

Kommentarer:
Postet av: Ryan Skinner

Tror verken verdens terrorister eller gale supermakter interesserer seg for din kjeller med det samme.Og det er kanskje litt av poenget. Du, Norge, Nordmenn, ja, faktisk de fleste av europeerne, har meldt seg ut av hele saken. Sitter p sidelinja og sier "fy!" Vel. Vrsgod.Fru Halvorsen kan sikkert trste: "ja, det viktigste er at du fler deg viktig".

17.01.2006 @ 12:16
Postet av: Knut Stian Olsen

Tror ikke jeg kan hente noe srlig trst hos fru Halvorsen nei...

17.01.2006 @ 12:31
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Saccarina

For ikke snakke om den virkelig store fordelen med gjemme terrorister i kjelleren: Du er ogs trygg nr amerikanerne kommer.

18.01.2006 @ 01:37
URL: http://feitogferdig.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/603340