Sutrete piloter

"Nestleder Jens Lippestad i Norske SAS-piloters Forening ber nå alle SAS-kundene planlegge nøye når de skal ut å reise i april, og advarer om at det kan bli problematisk å reise i tiden etter at den nåværende avtalen går ut 1. april" (VG) Dette kan såre enkelt løses ved å velge bort dette selskapet der det er mulig. SAS-Braathens pilotene skyter seg selv i foten ved å opptre på den måten de gjør. SAS-Braathens vil miste passasjerer og tape markedsmakt og må følgelig på sikt nedbemanne.

Lippestad sier til VG: "I de første forhandlingene mente vi at SAS-ledelsen satte pistolen mot tinningen. I disse forhandlingene trakk de av". Oi oi oi så synd det er på de stakkars pilotene nå. Fått ei kule i hodet da gitt. Det forklarer kanskje hvorfor de blir så lett sykemeldte disse pilotene, de har jo gjennomtrekk i hodet. Man blir lett forkjølet av slikt.

"Jeg er redd for å miste jobben min", sa en SAS-Braathens pilot til Kveldsnytt på NRK i kveld. Det tror jeg ikke noe på, det eneste denne piloten og de andre pilotene i SAS-Braathens er redde for er å miste de godene disse overbetalte sutreungene har i dag.

Og hvis denne piloten er så redd for å miste jobben sin så kanskje han burde komme seg på jobb og yte den servicen som passasjerene forventer fra et selskap som SAS-Braathens. Det er med på å trygge arbeidsplassene. Slik det er per i dag er det andre selskaper som vinner passasjerene og passasjerenes tillit. Det er egentlig bare av det gode, for SAS-Braathens er per i dag for dominerende.

Det er også verdt å merke seg at denne sutringen kun kommer fra SAS pilotene. De tidligere Braathens-pilotene klager ikke.

Heia Norwegian, heia Coast Air og heia alle andre flyselskaper som kjemper mot SAS-Braathens om passasjerenes tillit (skulle gjerne tatt med Widerøe her også, men de er eid av SAS desverre).

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/755110