Yusuf al-Qaradawi og beklagelsen

Ifølge Nettavisen sier den høyt respekterte muslimske lederen Yusuf Al Qaradawi dette etter et møte med den norske(?) delegasjonen: "Beklagelsen fra Norge er en midlertidig beklagelse [...] Den norske regjeringen må komme med en ny lov som gir forbyr at personer eller medier skal kunne angripe religioner, uansett om det er islam, kristendom eller jødedom".

Unnskyld meg, men kan noen vennligst fortelle den jævla fundamentalistiske terroriststøtteren og svinepelsen at han krenker mine verdier ved å komme med slike krav? Høyt respektert meg opp i rævva. Fundamentalistiske tullinger finnes det mer enn nok av og Josef Al Qaradawi er så definitivt en av dem.

"Al Qaradawi godtok beklagelsen" proklamerer Dagbladet nå i kveld. Og jeg bøyer meg i støvet av takknemmelighet og beundring ovenfor denne vismannen som ville nedverdige seg selv til å godta en beklagelse fra lille Norge.

"Å møte Yusuf al-Qaradawi i dagens situasjon er det samme som å gi ytterliggående islamister og forsvarere av terror medbestemmelse i hvordan Norge skal styres" sier Walid al-Kubaisi (Dagbladet)

Jeg er helt enig med al-Kubaisi, men det aller verste er ikke dette møtet i seg selv. Det som er virkelig ille er at reisen er sponset av den norske regjering ved Utenriksdepartementet. Den norske regjeringa legger seg langflat for fundamentalister. Jeg har aldri tidligere vært så flau over å være norsk som det jeg er i dag.

Jeg klarer ikke helt å se hva regjeringen mener de oppnår ved å sponse en slik "beklagelsesferd". Det de ihvertfall oppnår er at denne religiøse lederen kan slå seg på brystet å si "Hei, se på meg. Den norske regjeringen sendte en delegasjon til meg for å beklage disse karikaturene".

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/755306