Å fy faen...(2)

Shimon Samuels, leder for Simon Wiesenthalsenteret som jeg skrev om i innlegget "Å fy faen..." er nok en gang ute med kjeften i sin kritikk av Jostein Gaarders kronikker. Aftenposten skriver: I sin artikkel den 5. august har han avslørt sin overfladiske bibelkunnskap, og sin jødefobi og paranoia, som jager ham i hans mareritt, skriver Samuels. Han mener at Gaarder viser antisemittisme på en nye måte. Gaarders forsøk på å presisere sin opprinnelige kronikk med en ny kronikk i Aftenposten, har langt fra mildnet Samuels. Snarere tvert imot. – Med sitt hjelpeløse forsøk på å beklage krenkelsene i kronikken "Guds utvalgte folk", synker han bare dypere ned i myren av jødefobi - tross dets kamuflasje i bibelens språk, skriver Samuels om Gaarders siste kronikk i Aftenposten lørdag den 12. august."

Shimon Samuels er nok den av de to som utviser de største paranoide trekkene med de mørkeste marerittene. Shimon Samuels er patetisk i sin kritikk av Jostein Gaarders kronikker og av Gaarder selv og hvis det er noen som står med beina godt plantet i ei myr av jødefobi må det være Shimon Samuels selv.

Ikke det at Shimon Samuels lider av jødefobi, men hans paranoide tanke om at alle andre (og især Gaarder) lider at denne fobien er Shimon Samuels sitt evige mareritt. Han burde vært underlagt psykiatrisk observasjon for sin paranoia.

Shimon Samuels klarer nemlig det kunststykket å lansere en ny form for antisemittisme. Når den gamle antisemittismen ikke lenger er en trussel, ja da må Shimon Samuels finne opp en ny antisemittisme slik at han kan få utløp for sin jødeforfølgelsesparanoia.

Det kan ikke være lett å være Shimon Samuels for tiden i en verden full av den nye formen for antisemittisme, bedre kjent som Israelkritikk...

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1809597